Exclusief: Marjolein keuning geen last van flexwet GTST!

Ook volgend jaar zal GTST-actrice Marjolein Keuning gewoon te zien zijn in Goede Tijden Slechte Tijden. De actrice heeft zoals vele acteurs wel hebben, geen last van de flexwet. Dat betekent dat Marjolein geen drie maanden uit GTST hoeft. Ergens is de actrice wel een klein beetje jaloers op de acteurs die dit wel mogen.

“Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Goede Tijden Slechte Tijden, maar ik kijk er toch ook wel naar uit om weer eens op het toneel te staan. Mijn collega’s kunnen dat gewoon voor drie maanden, omdat zij te maken krijgen met de flexwet.” aldus Marjolein.

De actrice heeft een eigen bedrijf en wordt als het ware ingehuurd door Endemol om in de soap te spelen. Hierdoor heeft de actrice geen tijdelijk break van drie maanden, wat de andere acteurs wel hebben zodat Endemol ze geen vast contract dient te verlenen.

Hiermee kunnen we dus ook al zeker stellen dat Maxime Sanders geen dodelijk slachtoffer is van de gebeurtenissen tijdens de cliffhanger.

8 reacties

 1. YESS!!!
  gelukkig maar, ik zit al maanden in spanning man!

 2. Yes!!! Ze blijft dus in GTST!!!!! Yes tijd voor feestje:P

 3. Rosa gaat er uit die gaat dood !

 4. wat is de bron? marlies van alkmaar zou ook in gtst komen heb haar nog steeds niet gezien..

 5. jaa idd Rosa gaat eruit dat is al uitgelekt.

 6. Gelukkig!! 🙂 Maxime is mijn favoriete karakter in GTST, zonder Marjolein is er niets aan!!
  Ik snap wel dat ze ook weer wat meer in het theater wil spelen, maar voorlopig ook nog in GTST gelukkig!!

  🙂

 7. Dit x stopt ze er wel mee

Geef een reactie