De GTST Awards is ook dit jaar, voor de 5e maal op rij, een groot succes. Dit spetterende GTST event werd bedacht door de makers van De GTST Nieuwskrant en bezorgde de weblog 4 jaar lang een bezoekers run. Enkele weken geleden kregen De GTST Awards hier op De GTST Fanclub een doorstart, en het werd opnieuw een grandioos succes.

Vandaag zetten we alle Awards op een rij. Dit is tevens je laatste kans om te stemmen! Vanaf zaterdag 30 juli starten de eerste stemrondes.

De beste Acteur van seizoen 21
De beste Actrice van seizoen 21
De beste gastrol van seizoen 21
De beste verhaallijn van seizoen 21
Het beste personage van seizoen 21
Het beste decor van seizoen 21
Het leukste koppel van seizoen 21
De beste nieuwkomer van seizoen 21

Klik op de categorie om je nominatie uit te brengen!

1 comment on “De GTST Awards | Laatste nominatie kans

  1. The Point Rating System was the lowest combined ranking in Points Scored and Points Allowed in the conference. In 1975, The Vikings were 1st in Points Scored and 2nd in Points Allowed for a combined ranking of 3. The Rams were 5th in Points Scored and 1st in Points Allowed for a combined ranking of 6.

Geef een reactie