De 5e editie van De GTST Awards is van start. Samen met jullie gaan we o.a. opzoek naar de beste acteur, de beste actrice, het beste decor, de leukste nieuwkomer en de beste gastrol. Kortom we blikken terug op een fantastisch seizoen van onze favoriete soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden.

De nominatieronde:
Nomineer nu je favoriet in de categorie | Beste personage!
Je kunt alleen personages nomineren die dit seizoen een rol hebben of hadden in Goede Tijden.

Nomineren doe je door middel van een reactie op dit bericht. Je mag maar een keer nomineren.

67 comments on “De GTST Awards | Het beste personage | Nominatieronde

  1. En Maxime Sanders uiteraard!! Pff wel moeilijk zeg! Eigenlijk verdienen ze allemaal wel een Award!! Ze zijn allemaal SUPER GOED!!

  2. Waarom zetten sommigen hier meer dan één personage neer? er staat duidelijk in de tekst: JE MAG MAAR ÉÉN KEER NOMINEREN. jullie stem telt dus niet mee denk ik.

    Anyway, ik stem op Ludo Sanders.

  3. Ludo Sanders (hij is al jaren het beste personage, dus nu wint hij weer!. Als Ludo eruit gaat, stop ik met kijken. Ludo = the best!!!!!)

  4. Ik vind Maxime Sanders (Marjolein Keuning) en geweldig personage, maar ook Anton Bouwhuis (Joep Sertons) vind ik als personage erg goed.

    Ik ga voor Joep Sertons met zijn personage Anton Bouwhuis, omdat hij met zijn personage heeft laten zien dat homo’s nog steeds niet volledig geaccepteerd worden in de maatschappij. Ik vind het goed dat Goede Tijden op deze manier aandacht aan dit probleem heeft geschonken en de uitdaging is aangegaan hier kritiek op te krijgen.

    Dus het personage Anton Bouwhuis verdient zeker een nominatie!

Geef een reactie