De 5e editie van De GTST Awards is van start. Samen met jullie gaan we o.a. opzoek naar de beste acteur, de beste actrice, het beste decor, de leukste nieuwkomer en de beste gastrol. Kortom we blikken terug op een fantastisch seizoen van onze favoriete soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden.

De nominatieronde:
Nomineer nu je favoriet in de categorie | Beste verhaallijn!
Je kunt alleen verhaallijnen nomineren die in seizoen 21 te zien waren in Goede Tijden.

Nomineren doe je door middel van een reactie op dit bericht. Je mag maar een keer nomineren.

89 comments on “De GTST Awards | De beste verhaallijn | Nominatieronde

 1. De beste verhaallijn vond ik de verhaallijn van Lucas/Edwin. Hoe hun liefde ontstond, de stribbeling van Edwin om zijn ware gevoelens te uiten, het uiteindelijke samenkomen en liefde bedrijven van Lucas & Edwin, en dan een homofobische vader die niet kan accepteren dat Edwin homo is en dan het vriendje in elkaar slaat. Dat was wel heftig, maar vooral ook een hele goede en sterke verhaallijn!

 2. De relatie met nina en noud hoe het voor de 2de keer aanging en hoe nina vechte voor noud toen die niks meer wist en het toch goed is gekomen , dat is de beste !

 3. beste acteur Lucas beste verhaallijn dat Dex een ongeluk krijgt en hij een stuk uit zijn leven mist waarbij nina hem helpt waarna dex zijn geheugen weer terug krijgt en ze samen gaan trouwen, beste decor de bruiloft van nina & dex

 4. echt wel nina en noud , hoe ze voor de 2 de keer weer aanging ! en nina bleef vechten voor noud toen die niks meer wist en toen de vonk toch weer aansprong en ze zelfs gingen trouwen ; HOE MOOI !

 5. Het uit de kast komen van Edwin en de relatie met Lucas (en natuurlijk alle problemen met Anton die daarbij kwamen kijken) Wauw! Wat een goede verhaallijn

 6. Loraina die er achter komt wie haar vader is. Hem graag beter wilt leren kennen, dier ook alles aan doet, maar omslaat wanneer zij goedkoop wordt genoemd en uit is op wraak.

 7. Beste verhaallijn vond ik Lucas/Edwin de hele commotie rond hun verliefdheid/strubbeling van edwin met zijn gevoelens/coming out van Edwin en de uiteindelijke samenkomst van beiden. Geheel nederland stond op zijn kop nou dat verdiend wel de nominatie voor beste verhaallijn! Goed gedaan Ferry en Raynor en de rest van de cast rond deze verhaallijn waaronder natuurlijk Joep, Bianca, Carolien en Erik.

 8. De moord op Rutger Goedhart. Eerst met die valse investeringen in die z.g.n. maatschappij (naam ff kwijt) en later de moord. Je wist echt heel lang niet wie het gedaan had en die Rutger acteerde ook nog eens goed en wist het geloofwaardig neer te zetten.

 9. Zeker de liefde van jack en lorena, hoe die nader tot elkaar zijn gekomen en uiteindelijk in suriname elkaar weer toelieten in hun leven

 10. Alles verhaallijnen waren goed, ik vond die van rutger goedhart ook goed maar vooral dat van jack en lorena wat trouwens ook wat met rutger had te maken, jack geloofde lorena eerst niet maar is haar na het hele onderzoek gelukkig achterna gereist en zijn wel weer bij elkaar gekomen 🙂

 11. De verhaallijn die ik het leukste vond is eigenlijk vorig seizoen al begonnen, Lorena zet een overval in scene om de aandacht van politieman Jack van Houten te krijgen, uiteindelijk hebben ze wel een soort relatie, niet echt goed maar ze hebben wat. Als Rutger Goedhart na zijn oplichting met Eepasa word vermoord en de dader onbekend is, staat hun ‘relatie’ op scherp. Lorena is verdachte en weet het eind 2010 allemaal niet meer zo goed en ontvlucht Nederland voor Suriname, als ze daar Maxime en Nina tegen komt en Jack door een domme fout van Nina’s telefoongesprek te weten komt dat lorena daar is, reist hij haar achter na. Lorena vlucht en valt van een waterval, Jack red haar en naar een moeilijk gesprek komt het gelukkig toch nog goed en gaat Lorena met Jack mee terug naar Nederland, Lorena is dan zo enthousiast en wil meteen samen wonen met Jack, uiteindelijk stemt Jack toe. Ze hebben een goede relatie ondanks Jack vele gewerk. Als Lorena wraak wil nemen op haar vader Frederik en betrapt word en uiteindelijk opgepakt word door Jack, maakt ze het uit. Jack accepteerd dit niet en doet er alles aan om Lorena weer terug te krijgen. Dat lukt, ze leven nog lang en gelukkig! Mijn favo verhaallijn is dus echt zeker de liefde tussen Jack en Lorena

 12. Ik zeg verhaallijn:
  Rutger Goedhart aangezien Jack en Lorena daar ook een goede rol in hadden en andere meerdijkers.

 13. Ik heb 3 favoriete verhaallijnen, namelijk:
  1. De verdwijning van Jef door Tanya (deze is nog niet afgelopen, dus nomineer ik ook niet)
  2. Maxime’s verkrachting door Frederik en Ludo’s rol hierin (ik heb zo’n vermoeden dat Frederik er nog niet uit is, dat deze verhaallijn nog niet is afgelopen. Daarom nomineer ik deze ook niet)
  3. EEPASA, met als gevolg de moord op Rutger (dit vond ik de beste afgeronde verhaallijn van afgelopen seizoen)

  Daarom nomineer ik EEPASA, met Rutger’s moord.

 14. Is er ook een categorie van slechte, saaie verhaallijnen?
  Dan wil ik er namelijk 2 nomineren, namelijk:
  – Weer bij elkaar komen van Sjors en Bing (dit wordt TE flauw allemaal, geen leuke verhaallijnen en 2 vervelende personages)
  – Liefde tussen Edwin en Lucas. Lucas is zo’n vervelende, verwend personage. Niks aan om naar te kijken.

 15. nina en noud, want wat wiet ook doet om ze uit elkaar te krygen,
  noud trekt zich er niks van aan en blyft van nina houden

 16. De verhaallijn Lucas/Edwin en de verhaallijn Charly/Rik/Danny.

  Als ik daartussen moet kiezen, dan ga ik voor Charly/Rik/Danny, omdat die volgens mij nog geen een x genoemd is. (:

 17. ff er zijn zoveel verhaallijnen
  -de moord van rutger
  -nina en noud, (geheugenverlies)
  -lucas en edwin
  -sjors en bing,hoe ze kun kind kwijtraken!
  -charlie,rik en danny
  -wiet en nina
  – de terugkomst van nick

  deze verhaallijnen vond ik erg goed!

 18. Lucas en Edwin!!! Gewoon omdat de vader van Edwin het niet accepteerde dat Edwin homo is, ik vond het elke aflevering zo ontzettend spannend wat er nu weer ging gebeuren, en ook dat daardoor de relatie van Bianca en Anton op het spel stond (wat ook heel terecht is)

 19. De verhaallijn tussen Lucas&Edwin! Het was een van de meest besproken verhaallijnen in de geschiedenis van gtst, dus ze verdienen het zeker

Geef een reactie