De 5e editie van De GTST Awards is van start. Samen met jullie gaan we o.a. opzoek naar de beste acteur, de beste actrice, het beste decor, de leukste nieuwkomer en de beste gastrol. Kortom we blikken terug op een fantastisch seizoen van onze favoriete soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden.

De nominatieronde:
Nomineer nu je favoriet in de categorie | Beste Nieuwkomer
Je kunt alleen acteurs/actrices nomineren die dit seizoen voor het eerst te zien waren in Goede Tijden met een vaste rol.

Nomineren doe je door middel van een reactie op dit bericht. Je mag maar een keer nomineren.

53 comments on “De GTST Awards | De beste Nieuwkomer | Nominatieronde

 1. De exit van de familie Huygens en de entree van de familie Bouwhuis is in mijn ogen een hele goede keuze geweest. De familie Bouwhuis is een leuke familie.
  De beste nieuwkomer vind ik van de familie Bouwhuis.

  Anton Bouwhuis

 2. ik vind ze allemaal goed maar ik ga voor mij
  favorieten al vanaf de eerste keer dat ik het
  kijk heb ik al een oogje op

  Marly van der Velden (Nina)
  &
  Ruud Feltkamp (Noud)

 3. hmm, ik denk dat ik kies voor Rikki de Jong (Robin Martens.)
  en als ik nog een 2e zou mogen kiezen zou dat
  Edwin Bouwhuis zijn denk ik. (Raynor Arkenbout)

  xx

 4. Thanks so much for giving everyone an update on this subject on your web site. Please understand that if a new post becomes available or when any variations occur about the current article, I would be thinking about reading a lot more and understanding how to make good usage of those tactics you talk about. Thanks for your time and consideration of other individuals by making this web site available.

 5. ik vind echt dat voor het beste nieuwkomertje raynor arkebout moet winnen !
  en ik denk dat lucas daar het wel mee eens is !!………

Geef een reactie