Na de zeer succesvolle nominatie rondes, start De GTST Awards 2011 met de 2e fase, De stemrondes! Samen met jullie gaan we o.a. opzoek naar de beste acteur, de beste actrice, het beste decor, de leukste nieuwkomer en de beste gastrol. Kortom we blikken terug op een fantastisch seizoen van onze favoriete soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden tijdens deze 5e editie van De GTST Awards.

De GTST Awards | De beste Actrice | Stemronde 1

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Breng je stem uit door middel van een stem uit te brengen op je favoriet!

16 comments on “De GTST Awards | De beste Actrice | Stemronde 1

  1. Eigenlijk is deze ronde, de zelfde ronde als de vorige ronde.
    Aangezien elke actrice met een vaste rol in deze lijst staat.

  2. Marjolein heeft zo’n beetje de hele tijd op 1 gestaan
    Ik snap echt niet dat nu ineens lieke bovenaan staat alleen maar omdat ze de serie gaat verlaten…
    Qua acteerwerk steekt Marjolein met kop en schouders boven haar uit!

  3. Interesting post. You have a important opinion on this subject and I’ll be subscribing to your RSS feed and hope you will write again soon on similar subjects. But I was would like to know what your article sources for the post are? Thanks

Geef een reactie