Morgen wordt de grote zomercliffhanger van GTST uitgezonden. De cast van GTST is gespannen. Gespannen voor de reacties. Na de opnames lieten zij al weten dat het de heftigste en spannendste zomercliffhanger is sinds jaren. De GTST Fanclub bevestigt echter: de spannendste zomercliffhanger ooit!

Op Twitter laat Robin Martens, bekend als Rikki de Jong in GTST weten aan haar collega Pip Pellens, bekend als Wiet van Houten in GTST:”Morgen de zomercliff! Spannend schatttie! 🙂 Je doet het zo goed, goeie blikjes van onze wiet♥”. Maar ook de hoofdschrijver, Kennard Bos, laat van zich horen op Twitter. Hij schreef:”Pffff het is dat we het zelf bedacht hebben, anders zou ik het niet vol houden van de spanning! :-)”.

De redactie van GTST Fanclub heeft inmiddels de shortie van de zomercliffhanger bekeken. De shortie is veelbelovend. De spannendste zomercliffhanger die GTST ooit heeft gehad. De redactie wil dan ook tegen de makers en acteurs van GTST zeggen, maak je niet druk! Het is de beste en grootste zomercliffhanger ooit. Wat een geweldige aflevering!

Geef een reactie