• 18 juli 2011
  • Redactie
  • 0

Ook de acteurs zijn sinds vandaag begonnen aan een welverdiende vakantie. En daar nemen ze het dan ook van. Zo gingen Ruud Feltkamp, Mark van Eeuwen en Ferry Doedens vliegen, verblijft Kennard Bos in Italië en heeft Pip Pellens weer tijd voor een ouderwets potje scrabble.

Pip Pellens wist op deze eerste vakantiedag wel wat ze moest doen. Ze genoot met volle teugen van het niks aan je hoofd hebben en deed met haar zusje Dees een spelletje scrabble om zich te vermaken.

Kennard Bos pakt het helemaal goed aan. Hij bekijkt vanavond het concert van Take That in de Arena in Amsterdam en verruilt morgen ons regenachtige landje voor het prachtige Italië. Ook Robin Martens en Marly van der Velden zijn al vertrokken voor een welverdiende vakantie.

Maar er zijn ook een aantal acteurs die het hogerop zoeken. Ferry Doedens, Ruud Feltkamp en Mark van Eeuwen gingen namelijk vandaag de lucht in met een vliegtuig. Mark van Eeuwen, die in het bezit is van een vliegbrevet bestuurde het vliegtuig en Ruud en Ferry hadden het reuze naar hun zin.

Geef een reactie