• 2 juni 2011
  • Redactie
  • 3

De GTST Fanclub heeft inmiddels weer een nieuwe poll online geplaatst. De vorige poll had de vraag wat u van de nieuwe website van GTST Fanclub vond. Na 441 stemmen bleek dat u massaal achter de nieuwe website stond. Inmiddels is er een nieuwe poll verschenen. Hierin vragen we opnieuw uw mening. Dit keer over de grote comeback van Nick Sanders.

Gisteren werd door Ruud de Wild bekend gemaakt dat Nick Sanders, gespeeld door Christophe Haddad, weer terug keert in Goede Tijden Slechte Tijden. Daarom luidt onze nieuwe stelling:”Christophe Haddad komt terug in GTST…”. De vraag is aan u, vindt u dit geweldig? Of baalt u er van dat hij terugkomt, of misschien kijkt u GTST pas een korte tijd en kent u Nick Sanders nog niet. Wij horen het graag van u. Volgende week vrijdag, 10 juni 2011, worden de stemmen geteld en verschijnt er weer een nieuwe poll. U kunt ook via dit bericht stemmen:

Christophe Haddad komt terug in GTST

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

3 comments on “Wat vind jij van Nicks comeback?

  1. Eindelijk!! Ik dacht dat hij nooit terug zou komen! Christophe is een geweldige acteur, en het werd ook gewoon hoog tijd dat Nick eens terug kwam. Wat zouden al die jaren in de kliniek wel niet met hem gedaan hebben? (Terugdenkend aan de brief die hij Valentijn had gestuurd toen Charlie nog dacht dat ze Rutger had vermoord…)

  2. Eindelijk een goeie acteur terug in gtst. kijk het al sinds het voor het eerst op tv is. christophe is 1 van de beste uit gtst.

Geef een reactie