Maandag 6/6
Lorena weet een vervelende situatie tussen Maxime en Frederik handig uit te buiten. Ludo besluit de strijd om het veilinghuis aan te gaan. Wiet liegt over wat ze voor Noud voelt. Janine wil alles doen om de ruzie met Nina bij te leggen.

Dinsdag 7/6
Sjors is bang dat Wiet doordraait als zij uitlegt wat haar bezighoudt. Rikki gelooft niet dat Charlie’s bedoelingen oprecht zijn. Nina en Noud vragen getuigen. Lucas ontdekt dat Nina het toch moeilijk vindt als Janine niet bij het huwelijk zou zijn.

Woensdag 8/6
Rik laat zich niet weerhouden en maakt ruzie bij Anton thuis. Lucas krijgt verontrustend nieuws en probeert Edwin op te vrolijken. Tineke vindt dat Laura overdreven bezorgd is om Jef. Bianca wordt tot het uiterste gedreven door een actie van Anton.

Donderdag 9/6
Lorena kan het verleden niet loslaten en vraagt Charlie om hulp bij een inbraak. Janine haalt Noud over om haar te helpen met het probleem Nina. Bianca weet op emotionele wijze Anton in te laten zien dat hij zijn plannen moet bijstellen.

Vrijdag 10/6
Nina krijgt een huwelijksdilemma op haar bord en betrekt Noud daar in. Sjoerd vindt het gênant om bij zijn vader om de pil te vragen, Rikki niet. Lorena ontdekt iets over Frederik,maar Maxime ziet geen mogelijkheid om dit tegen hem te gebruiken. Noud maakt een fout.

Geef een reactie