De spanning gaat hoog oplopen richting de grote zomercliffhanger van 2011 van GTST. Het huwelijk van Nina en Noud zorgt voor levensgevaarlijke situaties. Het glaasje draaien van Wiet resulteert in levensgevaar voor Nina, als zij op levensbedreigende situatie af gaat. Maar ook bij de Bouwhuisjes gaat niet alles helemaal lekker. Edwin zakt voor zijn examens, Bianca zoekt een nieuwe woning en Rikki krijgt eetproblemen. Terwijl Maxime’s wraakplan voort wordt gezet, werken zowel Lorena als Maxime zich in het nauw! Lees dus gauw wat er de komende twee weken allemaal gaat gebeuren in Goede Tijden Slechte Tijden!

Het huwelijk van Noud en Nina
Wiet wordt betrapt bij stiekeme activiteiten. Lucas en Danny waarschuwen Noud voor gedonder met Nina. Noud denkt dat het allemaal wel los zal lopen. Dus niet. Janine probeert zich toch met het huwelijk van Nina te bemoeien. Noud laat Wiet weten wat zijn gevoelens voor haar zijn. Janine is bang dat Maxime met het huwelijksfeest van Nina aan de haal gaat. Wiet laat Sjors geloven dat alles goed met haar gaat, maar ondertussen lijkt ze te ontsporen.

Wiet neemt een gruwelijk besluit. Noud begrijpt niet waarom Nina Wiet nog steeds als een bedreiging ziet. Nina snelt nietsvermoedend op een levensbedreigende situatie af. Noud realiseert zich dat hij Wiet onterecht hoop heeft gegeven.

De wraak van Maxime en Lorena
Maximes wraakplan komt op losse schroeven te staan door Ludo. Lorena wordt betrapt door Jack, kan zij zich eruit kletsen? Ludo doet een onaangename ontdekking en moet orde op zaken zetten.

Lorena probeert Ludo voor zich te winnen. Maxime komt in het nauw na vragen van Frederik. Jack en Lorena verwijten elkaar grote dingen en dat maakt diepe wonden. Frederik probeert Ludo emotioneel te bespelen. Maxime valt uit tegen Bianca als die te ver doorvraagt.

Rikki en Sjoerd
Anton neemt het voor Sjoerd op als hij begrijpt dat Rik hem niet goed genoeg vindt voor Rikki. Rikki wil weten of Sjoerd haar te dik vindt. Rik vindt het onzin dat Rikki een dieet volgt. Charlie maakt zich grote zorgen om Rikki’s dieet.

Rikki en Sjoerd vinden dat Rik onredelijk over hun relatie denkt en gaan de confrontatie met hem aan. Rikki probeert Charlie ervan te overtuigen dat ze geen eetprobleem heeft.

Relatie Sjors en Bing
Sjors en Bing proberen hun pijnlijke verleden te benoemen.

Bing vraagt Sjors of zij met hem wil gaan samenwonen. Bings hoop op een gezamenlijke toekomst vervliegt na een besluit van Sjors.

Relatie Charlie en Rik
Charlie heeft een verrassing voor Rik, maar die valt in het water. Bing vindt dat Rik verkeerd bezig is.

Rik is bang dat hij door Charlie zijn dochter van zich afstoot.

Familie Bouwhuis in geldproblemen
Anton krijgt antwoord op zijn sollicitatie. Bianca gaat op zoek naar een nieuw huis. Bianca is het oneens met het typisch mannelijke gedrag van haar man en zoon.

Edwin verzwijgt zijn examenuitslag. Edwin baalt van de bijles die hij van zijn vader verplicht moet volgen.

10 comments on “Spoilers:’Nina in levensgevaar!’

  1. ik hoop dat nina niet dood gaat en ik wilza alvast vooriut kijken ken iemand een site geef plaese antwoord an niet wachten !!!

    spannend!!!!!!

  2. Still thick pile silk warp and variety. Produce capital murder cotton foundation likely to common backing.

  3. CG, you have to tell us what your score was on those SF lists. I was thinking of you all day. Plus: Lever 36, baybee.

  4. This is a 2nd rate organization with 2nd rate owners that dont have a clue how to run a winning football team. That press conference and they fact that they think theyd get anyone to work under Lovie shows this utter detachment from reality they have. Its a shame bc this is an organization thats a pillar of the NFL and should be successful instead of the debacle it usually is.

  5. Ana: Yes, he is polarizing. He is polarizing because he is flamboyant in the grand old Liszt tradition. Hes outrageous and entertaining. This is probably why he will win a medal. The argument on this blog is created because some disagree that he is as great a musician as he is an entertainer. Both have a place on the concert stage, think of Horowitz and Rubinstein, for example. Both were tremendously influential, but there are still debates about which was the better musician. Some of it is showbiz and some of it is great music making, with a fair amoung of overlap in between.

  6. Cherpleasemake a new album..or a new movieplease..not only a few show in Las Vegas..for a lot of moneywe wait for a long time ago7 years for a new albumI´m happy that you are goand feel betterthank´sDiva!

  7. Oh fin god here we go again with the trade and Perk was a fin god talk. Wheres paul? Hes got to be loving this. Worst trade ever are you fin kidding me? So glad he is gone and just look at his OKC stats in the playoffs and youll realize (well not the Perk lovers so whats the point) he is a mediocre center at best and got by with KGs stellar defensive help. ENOUGH already about Perk and the trade.

Geef een reactie