• 17 juni 2011
  • Redactie
  • 1

Vandaag tijd voor gebak op de set van GTST. Pip Pellens, bekend als Wiet van Houten in GTST, heeft namelijk haar felbegeerde schooldiploma gehaald. Gistermiddag kreeg de GTST actrice te horen dat ze geslaagd was voor haar Havo. Op Twitter liet ze dan ook duidelijk merken hoe blij ze er mee was.

Op Twitter zij de 17-jarige actrice:”Dacht ik check het toch maar even op internet… GESLAAGD! Next jaar de andere helft”. Ze kreeg het nieuws al vroeg te horen. Bij Pip Pellens is het dus feest deze week. De vlag en tas mogen lekker gaan uitwapperen, terwijl er op de set getrakteerd kan worden op gebak! Wat Pip na deze opleiding gaat doen is nog niet bekend.

De redactie van de GTST Fanclub wil Pip Pellens en alle andere geslaagden in Nederland van harte feliciteren!

1 comment on “Pip Pellens geslaagd voor haar Havo

Geef een reactie