Met de grote zomercliffhanger van GTST voor de deur, loopt de spanning op in Meerdijk. De verhaallijn rond Frederik en Maxime lijkt op te lopen tot een climax, nu Ludo argwanend wordt, maar ook de psychische toestand van Wiet doet heel wat stof opwaaien. Vorige week startte wij de poll wat u vond. Passen Nina en Noud bij elkaar of niet?

Na ruim 1119 stemmers, gaf 68% aan dat Nina en Noud goed bij elkaar passen en een leuk stel zijn samen. Echter zei 32% van de stemmers dat zij Nina en Noud niet goed bij elkaar vonden passen. De meningen zijn dus verdeeld. Inmiddels is op de GTST Fanclub een nieuwe poll gestart. In deze poll vragen wij u hoe u staat tegenover de zomerstop. Als u het voor het zeggen zou hebben, zou er dan een zomerstop komen? Blijft u ondanks de warme temperaturen en mooie zomerse avonden toch trouw GTST kijken, of bent u blij dat in de zomermaanden GTST van de buis is omdat u het toch niet kunt kijken? Breng uw stem uit op onderstaande poll of via de widget. De uitslag wordt rond de grote cliffhanger bekend gemaakt.

Zomerstop van GTST...

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

1 comment on “‘Nina en Noud passen bij elkaar!’

Geef een reactie