• 14 juni 2011
  • Redactie
  • 1

Vandaag zijn de spoilers bekend gemaakt van de komende weken in GTST. Het belooft spannend te worden richting de grote zomercliffhanger van GTST. Lees hier gauw wat ons de laatste weken voor de grote zomercliffhanger te wachten staat!

Huwelijk van Nina en Noud
Wiet neemt een gruwelijk besluit. Noud begrijpt niet waarom Nina Wiet nog steeds als een bedreiging ziet. Nina snelt nietsvermoedend op een levensbedreigende situatie af. Noud realiseert zich dat hij Wiet onterecht hoop heeft gegeven. Sjors ontdekt dat Wiet nog steeds gekke dingen denkt en doet. Wiet probeert de waarheid te verdoezelen. Janine voelt zich buitengesloten van haar eigen dochters huwelijksfeest. Ludo belooft een oplossing. Bing en Danny maken Noud gek met hun plannen voor zijn vrijgezellenfeest. Nina geniet van haar vrijgezellenavond, totdat zich vervelend bezoek opdringt. Charlie probeert Nina in te laten zien dat ze veel te ver gaat.

Familie Bouwhuis
Edwin verzwijgt zijn examenuitslag. Edwin baalt van de bijles die hij van zijn vader verplicht moet volgen. Anton maakt een desastreuze fout bij het inpakken voor de verhuizing. Bianca gaat op onderzoek uit als Anton stiekeme dingen doet.

Rikki en Sjoerd
Rikki en Sjoerd vinden dat Rik onredelijk over hun relatie denkt en gaan de confrontatie met hem aan. Rik is bang dat hij door Charlie zijn dochter van zich afstoot. Rikki probeert Charlie ervan te overtuigen dat ze geen eetprobleem heeft. Charlie en Rik proberen er het beste van te maken. Grappig bedoelde opmerkingen van Rik vallen verkeerd bij Charlie. Sjoerd is slachtoffer van Nouds vrijgezellenverrassing. Rikki raakt overstuur.

Bing en Sjors
Bing vraagt Sjors of zij met hem wil gaan samenwonen. Voor Danny is het niet zo vanzelfsprekend dat Sjors en Bing moeten gaan samenwonen. Sterker: hij is tegen! Bings hoop op een gezamenlijke toekomst vervliegt na een besluit van Sjors.

Wraak van Maxime en Lorena
Als Ludo hoort dat Lorena en Maxime samenspannen, gaat hij op onderzoek uit. Lorena wordt door Maxime ingezet bij een misdadig klusje. Lorena probeert Ludo voor zich te winnen. Maxime komt in het nauw na vragen van Frederik. Jack en Lorena verwijten elkaar grote dingen en dat maakt diepe wonden. Frederik probeert Ludo emotioneel te bespelen. Maxime valt uit tegen Bianca als die te ver doorvraagt. Lorena bekent waarom ze overstuur is. Jack en Frederik komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Maxime raakt uit balans door Janine. Jack wil de breuk met Lorena lijmen. Ludo weet bij Maxime op een positieve manier indruk te maken.

Verdwijning Jef
Laura vindt het raar dat Jef niets van zich laat horen en wil dat Jack een onderzoek start. Laura vindt het nog raarder dat Tineke hier tegen is.

1 comment on “Nieuwe spoilers van GTST

Geef een reactie