• 1 juni 2011
 • Redactie
 • 5

Vandaag was een opmerkelijke dag voor GTST fans. Het begon al enkele weken terug met de geruchtenstroom dat Frits van Houten, acteur Casper van Bohemen terug zou keren in de soap Goede Tijden Slechte Tijden. Vandaag werd hier in de ochtendshow van Edwin Evers al veel aandacht aangegeven. Uiteindelijk bleek het te gaan om de comeback van Christophe Haddad, bekend als Nick Sanders.

Ruud de Wild had de primeur dat de oude bekende in GTST Nick Sanders is, gespeeld door Christophe Haddad. Nick Sanders speelde tussen 2003 en 2009 een rol in GTST. Inmiddels heeft de acteur er al heel wat draaidagen op zitten. Hij zegt in het interview met RTL Boulevard:”Het voelde alsof ik nooit weg ben geweest. De GTST-acteurs zijn een vertrouwde familie geworden. Vooral Lieke van Lexmond heb ik gemist, wij hebben zo gelachen en gehuild samen. Het is fijn om weer terug te zijn.”. Op internet wordt al volop gespeculeerd. Zo zou de Vlaamse acteur voor de bruiloft van Noud en Nina terugkeren naar Meerdijk… Hier is echter nog niets over bevestigt.

Nick Sanders is vanaf 4 juli weer te zien in GTST.

5 comments on “Nick Sanders terug in GTST

 1. GTST FANCLUB,

  Jullie zaten er geweldig naast..Gister waren jullie er nog zo van overtuigd dat het Frits was..en dat jullie het 2 weken geleden al hadden aangekondigd..en nu blijkt het dus NICK te zijn hahahaha..

 2. hehe word het eindelijk weer spannend in gtst ben blij dat nick terug komt nu kan charlie of sjors vreemdgaan me nick hahahahhaha

 3. Eindelijk geweldig!
  Ik dacht laatst zo van waarom is nick eruit gegaan ik wil hem terug en nou
  komt hij toch terug:D leuk!
  Ook die bloopers van hem waren grappig

 4. lieve beste GTST nick sander
  ik heb een vraag wil je MDO krijgen
  van perzonnlijkeplan samen met jack van hotuen
  rik mag niet vechten mag niet van brugmeester van gemeente
  je moet zeggen ho stop 1 ding gelijk
  groetjes van sanne

Geef een reactie