• 11 juni 2011
  • Redactie
  • 1

Uit de poll op de GTST Fanclub bleek dat Nederland blij is met de grote comeback van Christophe Haddad in GTST. Maarliefst 734 mensen hebben hun stem uitgebracht op de poll. In de poll luidde de stelling:”Christophe Haddad komt terug in GTST…”. Ruim 83% van de bezoekers gaven hier op hun stem ‘Geweldig! Kan niet wachten!’, dit zijn ruim 608 stemmen.

Slechts 12% van de GTST fans ziet Nick liever weg blijven, dit zijn 87 stemmen. 5% van de bezoekers van de GTST Fanclub kijkt GTST nog maar kort en is nog niet bekend met het karakter Nick Sanders. Vorige week werd bekend dat Christophe Haddad vanaf juli weer opnieuw zal kruipen in de huid van Nick Sanders in GTST.

Inmiddels is weer een nieuwe poll geopend. In deze poll vragen wij uw mening over de trouwplannen van Noud en Nina. Vindt u dat ze bij elkaar passen? Volgende week zaterdag zullen we hiervan de uitslag bekend maken en zal er een nieuwe poll starten.

1 comment on “Nederland blij met comeback Nick!

  1. ik zou graag willen weten, blijft nick er voor een lange tijd in?en tot wanneer is hij te zien?
    in ben erg fan van hem!

Geef een reactie