• 29 juni 2011
  • Redactie
  • 1

Dat Marly van der Velden een echte romanticus is, kunnen we wel stellen. De actrice woont dan al enige tijd samen met haar vriend Mike, die ook al helemaal weet hoe hij de actrice ten huwelijk gaat vragen. De tortelduifjes hebben al afgesproken dat ze ooit gaan trouwen, maar dan moet Mike haar wel romantisch vragen vertelt Marly.

Maar niet alleen in het echt wil de actrice graag in het huwelijksbootje stappen. “Ik heb altijd al graag een keer willen trouwen in GTST!” vertelt ze. “Na het eerste aanzoek verloor Noud zijn geheugen, dus ging het huwelijk niet door. Daarom is het tweede aanzoek extra speciaal!”

Marly moet zeggen dat het een bizar gevoel geeft als een jongen voor je op de knieën gaat om te vragen of je met hem wil trouwen. Het was dan ook de favoriete scène om te spelen van Marly dit seizoen. GTSTFanclub vraagt zich af hoe bizar het voor de actrice moet zijn als liefje Mike ooit op de knieën gaat!

1 comment on “Marly: ‘Bizar, een jongen op zijn knieën voor je!’

Geef een reactie