• 14 juni 2011
  • Redactie
  • 0

Vandaag zagen we al in GTST hoe de spanning tussen Maxime, Lorena, Frederik en Ludo verder op liep. Maxime wil wraak nemen op Frederik, maar Lorena is bang. Aangezien zij weet dat ze ook Ludo veel schade zal aandoen. Lorena wil Ludo niet als vijand, maar toch lijkt dit morgen al te gebeuren!

De aflevering van morgen lijkt weer bijzonder spannend te worden, als we de shortie moeten geloven. Verschillende verhaallijnen lopen weer tot een bijzonder hoogtepunt. Zo vindt de meeting plaats, onder leiding van Lucas. Dan worden de plannen gemaakt, maar vooral de trouwlocatie maakt heel wat tongen los. Janine hoort het allemaal en het kan dus ook niet anders dan dat er een meningsverschil ontstaat tussen haar en Maxime.

Maar daarnaast volgt er nog meer spanning. Lorena werkt volgens het plan van Maxime en breekt in in bij de familie Sanders met wat hulp van haar moeder Rosa. Al snel weet ze de koopovereenkomst van Frederik en Ludo te vinden. Ze maakt een paar foto’s, maar dan staat plotseling ook Ludo in haar kamer!

Geef een reactie