• 20 juni 2011
  • Redactie
  • 0

Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond gaat GTST verlaten. Dat is het nieuws waar heel Nederland vandaag mee wakker werd. De populaire actrice groeide de afgelopen jaren uit tot presentatrice van populaire programma’s als TV Makelaar, The Ultimate Dance Batlle en X-factor-Backstage.

Vorige week heeft de actrice laten weten te willen stoppen met GTST. Lieke van Lexmond speelt een van de meest populaire karakters in Neerlands populairste soapserie, Charlie Fischer. Met het aanstaande vertrekt van dit karakter neemt de kijker meteen afscheid van de laatste Fischer in de soap.

Een woordvoerder van RTL Nederland laat vandaag weten: “Lieke heeft vorige week bij RTL aangegeven te willen stoppen bij Goede Tijden Slechte Tijden”, vertelt een woordvoerder van RTL aan RTL Boulevard. “Ze wil zich verder ontwikkelen en het is lastig om dingen te doen naast Goede Tijden, Slechte Tijden.” RTL betreurt het vertrek van Lieke maar vinden het ‘een logische stap’.

Wanneer Lieke van Lexmond voor het laatst te zien zal zijn is nog niet bekend. “De opnamen liggen zes weken voor op de tv-uitzendingen en er is ook nog een zomerstop.” aldus de woordvoerder.

Inmiddels beheerst GTST dus weer het nieuws en is Lieke van Lexmond een van de meest trending topics op Twitter.

Geef een reactie