• 20 juni 2011
  • Redactie
  • 0

Het is vandaag een bijzondere dag voor Lieke van Lexmond en Goede Tijden, Slechte Tijden. Vandaag is het nieuws naar buiten gekomen dat Lieke van Lexmond gaat stoppen bij GTST. De actrice speelt als sinds 2002 in de soap en vind het nu tijd om verder te gaan met presenteren.

Er is vandaag dan ook maar een iemand die het nieuws beheerst: Lieke van Lexmond. Het nieuws dat de actrice gaat stoppen is bij veel fans ingeslagen als een bom. #Liekevanlexmond is al de hele dag een van de meest trending topics op Twitter. Fans van de populaire soap reageren geschokt, maar begrip vol. “Ik vind het jammer dat je GTST verlaat.. Maar ik snap dat je ook andere dingen wilt gaan doen:) succes.” “Omg! @liekevanlexmond gaat stoppen met gtst! #jammer” aldus twee GTST fans.

Fans zijn zelfs op twitter een actie gestart om van Lexmond in de serie te houden. #liekemoetblijven wordt dan ook veel gebruikt, of het zal helpen?

RTL Nederland heeft begrip voor het vertrekt. “Het is jammer maar het is een logische stap” aldus de woordvoerder, verwijzend naar de carrière die van Lexmond inmiddels als presentatrice heeft opgebouwd.

Alle media besteed aandacht aan het vertrek van Lieke van Lexmond, ze is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een heus GTST icoon. Ook het grote nieuws, RTL Nieuws en NOS besteden veel aandacht aan het vertrek. Vanavond is ze te gast bij RTL Boulevard, zorg dus dat je kijkt! Wij houden je uiteraard ook op de hoogte.

Geef een reactie