• 7 juni 2011
  • Redactie
  • 2

Lieke van Lexmond is deze zomer het gezicht van de zomerbandjes-actie van Etos. De winkelketen laat vrouwen deze zomer sparen voor tien kleurrijke armbandjes in trendy kleuren. Bij elke €10 aan producten bij Etos krijg je een gratis zomerbandje. Lieke vindt het zelf een geweldig initiatief.

“Op een mooie zomerse dag draag ik graag een fleurige zomerjurk of een goed vallende tuniek. Met bijpassende accessoires natuurlijk, zoals een armbandje. Ik voorspel dat de zomerbandjes van Etos een hit gaan worden deze zomer. Gewoon aan het begin van de zomer omdoen en de hele zomer niet meer afdoen!” aldus Lieke van Lexmond.

De make-up afdeling van Etos is niet haar favoriete stek. Lieke is eigenlijk heel puur. Ze draagt niet meer dan een mascara, oogpotlood en lipgloss. De actrice houdt meer van verzorging van haar lichaam. Ze gaat graag naar de schoonheidsspecialiste en pedicure en let goed op haar voeding.

“Ik eet ‘s ochtends meestal wat kwark en ben gek op salades met bijvoorbeeld avocado. Wat betreft vlees neem ik liever een klein stukje wat biologisch is, dan een groot stuk kip wat vol zit met groeihormonen. Ik vind het echt interessant om te weten wat voeding met je doet. Sinds kort leef ik een stuk bewuster. Coach Ralf Moorman heeft me wat tips gegeven en ik merk dat ik me echt beter voel door gezonder te eten. De materie omtrent dit onderwerp fascineert me ook mateloos. Ik voel me hier goed bij.” vertelt ze.

Dat ze zich goed voelt is duidelijk te zien. Lieke zit lekker in haar vel. “Als je je goed voelt, zie je er ook goed uit. Ik ben blij met mijn leven.” Lieke vervolgt. “Hoe ouder ik word, hoe meer ik er mee bezig ben om mezelf te ontwikkelen. Ik zou niet weten wat ik zonder mijn familie zou moeten. Zij betekenen zoveel voor me. Ooit een nieuwe liefde zou ook leuk zijn, dat zie ik als een aanvulling op mijn leven, maar dat komt vanzelf.”

Lieke van Lexmond is gek op de zomer. Ze heeft vijf weken vakantie en gaat dan meerdere tripjes maken. Ze kan zich dan heerlijk opladen voor een nieuw televisieseizoen. “In de zomer voel ik me vrijer, lijkt de wereld groter en heb ik meer energie.” aldus Lieke.

2 comments on “Lieke: ‘Sinds kort leef ik een stuk bewuster!’

  1. Ik zou ook heel graag mijn eet gewoonte willen verander, maar het lukt me steeds niet! Door me verleden heb ik moeite om zelf onder controle te houden! En neem dus ongeveer 7. Blikjes redbul perdag! Ik zou het echt willen om gezond te eten, maar het is alsof iemand me tegenhoud!

  2. Behoorlijk knap! Toch weer wat opgestoken. Ben je van plan hier nog meer over schrijven? Ik ben zeer onder de indruk in elk geval.

Geef een reactie