Deze week en volgende week kunnen we nog genieten van Goede Tijden Slechte Tijden. Daarna zal GTST voor een korte periode met de zomerstop gaan. De spanning loopt op rond GTST. De laatste twee weken van het seizoen van GTST beloven echter heel spannend te worden. De comeback van Nick Sanders, de verhaallijn rond Lorena en Jack, de wraak op Frederik, de waanzin van Wiet en natuurlijk de grote bruiloft van Nina en Noud. Lees hier wat er de laatste twee weken van GTST staat te gebeuren in Meerdijk van dag tot dag.

Maandag 27 juni 2011
Wiet probeert de waarheid te verdoezelen. Lorena bekent waarom ze overstuur is. Jack en Frederik komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Janine voelt zich buitengesloten van haar eigen dochters huwelijksfeest. Ludo belooft een oplossing.

Dinsdag 28 juni 2011
Bing en Danny maken Noud gek met hun plannen voor zijn vrijgezellenfeest. Maxime raakt uit balans door Janine. Jack wil de breuk met Lorena lijmen. Charlie en Rik proberen er het beste van te maken.

Woensdag 29 juni 2011
Nina geniet van haar vrijgezellenavond, totdat zich vervelend bezoek opdringt. Ludo weet bij Maxime op een positieve manier indruk te maken. Grappig bedoelde opmerkingen van Rik vallen verkeerd bij Charlie.

Donderdag 30 juni 2011
Sjoerd is slachtoffer van Nouds vrijgezellenverrassing. Anton maakt een desastreuze fout bij het inpakken voor de verhuizing. Charlie probeert Nina in te laten zien dat ze veel te ver gaat. Rikki raakt overstuur.

Vrijdag 1 juli 2011
Bianca gaat op onderzoek uit als Anton stiekeme dingen doet. Laura vindt het raar dat Jef niets van zich laat horen en wil dat Jack een onderzoek start. Laura vindt het nog raarder dat Tineke hier tegen is.

Maandag 4 juli 2011
Het frustreert Lorena dat Jack zijn zoektocht naar Tanya staakt. Ze zoekt hulp in onverwachte hoek. Nina biedt Wiet verontschuldigingen aan (maar meent er niets van). Laura ergert zich aan de tegenwerkende Tineke. Noud is solidair met Nina.

Dinsdag 5 juli 2011
Rikki wil dat Rik naar haar optreden komt, maar Danny is een obstakel. Lorena doet er alles aan om een gevangenisstraf te ontlopen. Danny raakt een gevoelige snaar bij Maxime. Charlie komt oog in oog te staan met een schim uit het verleden. Rosa krijgt een tegenvaller te verwerken.

Woensdag 6 juli 2011
Lucas schrikt als het ineens niet goed gaat met Nina. Rik toont zijn meest diplomatieke kant. Nouds opwinding en geluk raakt Bing zo diep dat hij een onverwachte actie onderneemt. Charlie belt met een psychiatrische instelling.

Donderdag 7 juli 2011
Nina kan eindelijk haar trouwjurk tonen. Het wordt haar te veel als Maxime haar verrast. Wiet wordt (bijna) betrapt bij een gevaarlijke actie. Jack doet een zenuwslopende ontdekking. Janine treurt over de harde opstelling van haar dochter.

Vrijdag 8 juli 2011 (zomercliffhanger)
Eindelijk is het zover: Noud en Nina gaan trouwen. Terwijl Nina duidelijk last heeft van huwelijksstress en ze bang is dat details haar grote dag verpesten, heeft ze niet door dat Wiet het echte gevaar voor haar geluk vormt. Wiet heeft haar zus Sjors laten geloven dat ze zich bij het huwelijk van haar grote liefde Noud heeft neergelegd, maar niets is minder waar. In het geheim beraamt ze een plan om voorgoed van haar rivale Nina af te komen. Zonder na te denken over de gevolgen zet Wiet haar plan in werking. Een actie die grote gevolgen heeft voor alle bewoners van Meerdijk.

Laura en Lorena maken zich steeds meer zorgen om Jef. Sinds zijn vertrek naar het buitenland met Tanya hebben ze niets meer van hem vernomen. Ze hebben de hulp van Jack ingeroepen bij het traceren van de mysterieuze vrouw. Tanya, die inmiddels alleen is teruggekeerd naar Meerdijk en zich voordoet als Tineke, wordt er heel nerveus van dat ze haar steeds meer op het spoor zijn. Wanneer Lorena uiteindelijk het dossier van Tanya in handen krijgt, blijkt zij nog veel meer op haar kerfstok te hebben. Kan Tanya hen vertellen waar Jef is?

Maxime schikt als haar grote vijand Nick terug blijkt te zijn in Meerdijk. Hoewel Nick beweert dat hij is veranderd en geen wrokgevoelens meer koestert jegens haar, gelooft Maxime niet dat hij nu ineens wel te vertrouwen is. Ook voor Charlie is de komst van de vader van haar kind verwarrend. Net nu zij en Rik het vertrouwen tussen elkaar aan het herstellen zijn. Wat wil Nick van Maxime en Charlie? Is hij echt veranderd of is hij toch iets van plan?

17 comments on “Laatste 2 weken van GTST seizoen

 1. aaah spannend ik kanniet wachten tot 8 juli en ik hoop niet dat nina dood gaat:(
  en ik hoop ook niet dat charlie iets met nick krijgt. Maxime en danny moeten weer bij elkaar komen:)

 2. Dus Charlie en Nick gaan er uiteindelijk samen vandoor?? Nick is natuurlijk maar tijdelijk terug en Charlie gaat de serie verlaten. Mooi open einde en een mogelijkheid om terug te komen. Spannend, spannend….

 3. ik vin het erg spanent
  wat gaat wiet doen oow ja
  ik weet wel dat Nina heel verdrietig is OOOOOOWW!!!!! ik vin het zoo spanent
  maar charlie gaat dood door die stommen wiet
  denkt wiet echt dat Noud op wiet is ja dag nee Nina and Noud

  1. Charlie gaat helemaal niet dood. Lieke heeft toch gezegd dat ze voorlopig nog helemaal niet weg is. GTST loopt 2 maanden voor met opnemen van de serie, dus zij zijn nu al bezig in het volgende seizoen. Dat betekent dus dat Charlie niet doodgaat door Wiet.

   Ik bedoel dit niet alleen tegen jou, maar mensen moeten echt eens even beter luisteren en lezen, want zoveel dingen worden gezegd die echt onzin zijn!!

 4. al met al word het spannend, wat er ook gaat gebeuren,vraag me alleen af of het een gewone half uur uitzending word, of een extra lange…wie weet dat?

 5. dat zal gewoon een half uurtje zijn…… met heel veel reclame…. 🙁 om het extra spannend te houden…. jammmmmer.

Geef een reactie