“Nina moet dood!?”, zo werd deze week afgesloten. Opnieuw veel spannend in GTST. Maar ook komende week zal deze spanning alsmaar oplopen. De eerste moordpoging van Wiet. Nina in levensgevaar en wantrouwen rond de familie Sanders. Lees gauw wat er de komende week staat te gebeuren in GTST.

Maandag 20 juni
Wiet neemt een gruwelijk besluit. Edwin verzwijgt zijn examenuitslag. Noud begrijpt niet waarom Nina Wiet nog steeds als een bedreiging ziet. Rikki en Sjoerd vinden dat Rik onredelijk over hun relatie denkt en gaan de confrontatie met hem aan.

Dinsdag 21 juni
Nina snelt nietsvermoedend op een levensbedreigende situatie af. Bing vraagt Sjors of zij met hem wil gaan samenwonen. Rik is bang dat hij door Charlie zijn dochter van zich afstoot. Noud realiseert zich dat hij Wiet onterecht hoop heeft gegeven.

Woensdag 22 juni
Sjors ontdekt dat Wiet nog steeds gekke dingen denkt en doet. Als Ludo hoort dat Lorena en Maxime samenspannen, gaat hij op onderzoek uit. Lorena wordt door Maxime ingezet bij een misdadig klusje. Voor Danny is het niet zo vanzelfsprekend dat Sjors en Bing moeten gaan samenwonen. Sterker: hij is tegen!

Donderdag 23 juni
Lorena probeert Ludo voor zich te winnen. Maxime komt in het nauw na vragen van Frederik. Edwin baalt van de bijles die hij van zijn vader verplicht moet volgen. Rikki probeert Charlie ervan te overtuigen dat ze geen eetprobleem heeft.

Vrijdag 24 juni
Bings hoop op een gezamenlijke toekomst vervliegt na een besluit van Sjors. Jack en Lorena verwijten elkaar grote dingen en dat maakt diepe wonden. Frederik probeert Ludo emotioneel te bespelen. Maxime valt uit tegen Bianca als die te ver doorvraagt.

Geef een reactie