• 11 juni 2011
  • Redactie
  • 0

Terwijl de zomercliffhanger steeds dichterbij komt, loopt de spanning met de dag op in Meerdijk. De verhaallijn rond Frederik, maar ook het glaasje draaien van Wiet lijkt uit te gaan lopen tot een verhaallijn met gruwelijke eindes. Ook komende week zal deze spanning nog verder worden opgevoerd. Wil je niet langer wachten tot maandag weer een nieuwe GTST week begint? Lees dan hier maar gauw wat de inwoners van Meerdijk de komende week allemaal te wachten staat.

Maandag 13 juni
Wiet wordt betrapt bij stiekeme activiteiten. Lucas en Danny waarschuwen Noud voor gedonder met Nina. Noud denkt dat het allemaal wel los zal lopen. Dus niet. Maximes wraakplan komt op losse schroeven te staan door Ludo.

Dinsdag 14 juni
Janine probeert zich toch met het huwelijk van Nina te bemoeien. Noud laat Wiet weten wat zijn gevoelens voor haar zijn. Anton neemt het voor Sjoerd op als hij begrijpt dat Rik hem niet goed genoeg vindt voor Rikki. Rikki wil weten of Sjoerd haar te dik vindt.

Woensdag 15 juni
Anton krijgt antwoord op zijn sollicitatie. Janine is bang dat Maxime met het huwelijksfeest van Nina aan de haal gaat. Lorena wordt betrapt door Jack, kan zij zich eruit kletsen? Bianca gaat op zoek naar een nieuw huis.

Donderdag 16 juni
Ludo doet een onaangename ontdekking en moet orde op zaken zetten. Rik vindt het onzin dat Rikki een dieet volgt. Charlie heeft een verrassing voor Rik, maar die valt in het water. Sjors en Bing proberen hun pijnlijke verleden te benoemen.

Vrijdag 17 juni
Charlie maakt zich grote zorgen om Rikki’s dieet. Bianca is het oneens met het typisch mannelijke gedrag van haar man en zoon. Bing vindt dat Rik verkeerd bezig is. Wiet laat Sjors geloven dat alles goed met haar gaat, maar ondertussen lijkt ze te ontsporen.

Geef een reactie