• 1 juni 2011
  • Redactie
  • 0

Zaterdag 4 juni ontketent Joep Sertons een actie voor een patiënt met hersenletsel. Aanleiding voor de actie is het nieuwe RTL 4-programma ‘Ambassadeur voor 1 dag’ dat medio juni wordt uitgezonden. Daarin vertolkt Sertons de rol van ambassadeur die door middel van een ludieke actie de Hersenstichting onder de aandacht brengt.

Joep Sertons, acteur uit Goede Tijden Slechte Tijden, trekt zaterdag 4 juni op met de 52-jarige Marc. Hij kreeg drie jaar geleden een herseninfarct, waardoor hij de dingen om hem heen nog maar gedeeltelijk waarneemt, met als gevolg dat hij zijn grote passie autorijden heeft moeten opgeven. Sertons organiseert voor hem een kart-race in Zandvoort. Deelnemers maken een kans op een figurantenrol bij GTST en een rondleiding op de set door Joep Sertons zelf.

Geef een reactie