• 27 juni 2011
  • Redactie
  • 2

Jan Kooijman en zijn Henna zijn op zondag 26 juni de trotse ouders geworden van een dochtertje, Logan. Dat liet Jan Kooijman via zijn twitter aan de hele wereld weten. ‘Gisteren geboren: Logan Kooijman. Het mooiste meisje van de wereld!’

De collega’s van Jan Kooijman zijn ook door het dolle heen dat de acteur vader is geworden van een dochtertje. Menig acteurs feliciteren hem. Zo hoopt Marly van der Velden dat ze er samen volop van genieten en twittert Ferry Doedens: ‘Gefeliciteerd gozer! Geniet ervan en kus aan je Henna!’ Ook Kennard Bos kan het niet laten om de acteur die de rol van Danny de Jong speelt te feliciteren. ‘Gefeliciteerd met Logan! Joehoe!!’

Jan Kooijman heeft in ieder geval alle tijd om van zijn mooie dochtertje te genieten. De acteur zal voor vier maanden niet te zien zijn in de soap.

2 comments on “Jan Kooijman is vader geworden

Geef een reactie