Inge Schrama belooft de kijkers van GTST een spraakmakende en bloedstollende zomercliffhanger. De GTST-actrice zei in een interview met het tijdschrift Mikro Gids, dat het einde van het huidige seizoen echt ‘heel heftig’ zal worden. Eerder publiceerde we al wat de GTST fans te wachten staat richting de zomercliffhanger.

In het tijdschrift zegt ze:”Toen ik het las, dacht ik: gaan we dit opnemen? Ik mag helaas niets verklappen, maar ik ben bang dat de fans de zomervakantie straks veel te lang vinden duren.”. Dit jaar wordt de grote zomercliffhanger van GTST uitgezonden op 8 juli. Naast de comeback van Nick Sanders, belooft de bruiloft van Nina en Noud één van de hoofd verhaallijnen te worden.

Het is opmerkelijk dat Inge Schrama, bekend als Sjors Langeveld in GTST, iets verteld over de zomercliffhanger. Ze geeft doorgaans niet vaak interviews. Voor haar personage was het een turbulent jaar. “Als ik op de set sta, heb ik ook niet het gevoel dat ik Sjors ben. Al ken ik haar langzamerhand wel door en door. (…) Soms kan ik ook iets te direct uit de hoek komen hoor. Hoewel, misschien ben ik toch iets voorzichtiger dan Sjors. Maar ik heb zeker waardering voor haar. Ze is makkelijk om van te houden, al neem ik haar zelden mee naar huis. Thuis is voor thuisdingen.”, zo liet de actrice weten.

Geef een reactie