Deze week heeft GTST een succesvolle week geboekt als het gaat om de kijkcijfers. Nederland keek deze week massaal GTST. Maandag zaten er weer ruim 1,5 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd. Maar gisteren was de grote top van de week. Ruim 1,6 miljoen Nederlanders zagen hoe Lorena en Maxime hun wraakplan bekokstoofden.

Gemiddeld wist GTST deze week 1.439.800 kijkers te boeien. Voor deze tijd van het jaar is dit veel. Normaal gesproken kampt de soap met een kleine terugslag met de kijkcijfers in juni. Maar de combinatie van het slechte weer van de afgelopen week en de oplopende spanning in GTST, zorgen voor een ander effect. De kijkcijfers blijven oplopen, tot zelfs boven de 1,6 miljoen! Rede voor de enorme bezoekersaantallen zijn het slechte weer en de spanning in de verhaallijnen rond de wraak van Lorena en Maxime en de spanning rond het huwelijk van Noud en Nina. Hiermee zijn het dus zeer goede tijden voor Goede Tijden Slechte Tijden.

Daarnaast is de spanning ook goed merkbaar aan de bezoekersaantallen op de GTST Fanclub. Deze week zijn de bezoekersaantallen opnieuw gestegen met 11,4%.

1 comment on “Hoge kijkcijfers voor GTST

Geef een reactie