• 18 juni 2011
  • Redactie
  • 0

Opnieuw is er een grote Twitter explosie het gevolg van een uitzending van GTST. Nadat dit seizoen de vrijscene van Edwin en Lucas heel wat tongen los maakte, zorgde gisteren Wiet voor heel veel ophef op Twitter. In de aflevering van gisteren zagen we hoe Wiet opnieuw ging glaasje draaien. Haar vader Frits van Houten gaf haar door dat Nina dood moest!

De oplopende spanning heeft alles te maken met de aanloop richting de grote zomercliffhanger, welke voor 8 juli 2011 op het programma staat. De verhaallijn van Nina en Wiet loopt steeds verder op. maandag zal er een nieuwe climax komen, als Wiet de remleidingen van Nina’s auto saborteert en Nina hiermee weg rijdt.

De opmerking ‘Nina moet dood’ maakte heel wat tongen los op Twitter. Veel reacties waren het zelfs met Nina eens, maar ook veel mensen gaven aan dat ze hoopte dat Nina het zou overleven. GTST maakt heel wat los onder kijkend Nederland. De verwachtingen zijn dan ook dat rond de zomercliffhanger en de komende twee uitzendingen de reacties op Twitter zullen binnenstromen tijdens en na de uitzending.

Geef een reactie