GTST Video: Beste uit seizoen 21

Vol trots presenteert de GTST Fanclub een nieuwe video. In deze video een samenvatting van de hoogte- en dieptepunten van Goede Tijden Slechte Tijden. Zo was het één van de spannendste seizoenen ooit, met de verhaallijn en moord rond Rutger Goedhart, de verkrachting van Maxime, de vete tussen Ludo en Maxime, Lorena die in levensgevaar komt en de relatie tussen Bing, Sjors en Danny…

De redactie van de GTST Fanclub heeft al deze fragmenten verwerkt en samen laten komen in een unieke samenvatting, bekijk het beste uit seizoen 21 van GTST nu in deze video hieronder of klik hier om de video via YouTube te bekijken.

4 reacties

  1. Ik mis de scene waar Lorena werd neergeschoten!

  2. Ik kan de video niet bekijken. Jammer. Had het fragment graag willen zien

  3. Heeft u geld nodig? observeer dan Onze geweldige internetpagina

  4. This site does not render properly on my android – you may want to try and fix that

Geef een reactie