• 7 juni 2011
  • Redactie
  • 5

Vandaag zagen we plotseling een nieuwe leader verschijnen in Goede Tijden Slechte Tijden. Na de komst van de Bouwhuisjes en de compleet vernieuwde leader, is er geen update meer geweest. Gastrollen van Sil Selmhorst en Rutger Goedhart zijn ook niet meegenomen binnen de leader.

Vandaag kwam daar verandering in. Nu Rikki de Jong een blijvertje is heeft Robin Martens ook haar eigen fotolijstje gehad in de vernieuwde leader van GTST. Eerder werd al bekend dat Robin Martens mocht blijven bij GTST en een vaste rol krijgt in de serie. Dit nadat ze al bijna een jaar lang de rol van Rikki de Jong speelt.

Ook opmerkelijk aan de vernieuwde leader is dat ook Jef Alberts nog steeds in de leader verwerkt zit. Hiermee staat het dus vast dat hij terug zal keren in de soap. De huidige grote (gast)rol van ‘Tineke’ is ook niet opgenomen in de leader update.

5 comments on “GTST update de leader

  1. gisteren was de leader ook al te zien
    maar ik vind hem wel mooier nu
    de bouwhuisjes gaan slomer en bing en sjors sneller

Geef een reactie