• 6 juni 2011
 • Redactie
 • 46

Terwijl de spanning oploopt richting de grote zomercliffhanger, is de redactie van GTST al druk in de weer met een nieuw groot GTST evenement. Na het grote succes van het evenement rond de 4000e uitzending van GTST, zal er op 27 augustus 2011 opnieuw een groot GTST evenement plaats vinden.

Begin juli kunnen we genieten van de grote zomercliffhanger. In de zomercliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden zullen vooral de familie Sanders een grote rol hebben. Met de grote comeback van Nick Sanders, die nog een appeltje heeft te schillen met zijn tante Maxime Sanders, nadat zij hem in een kliniek heeft laten opsluiten. Maar ook de bruiloft van Nina en Noud zal de gemoederen flink bezig houden in de laatste week van het seizoen.

Terwijl de GTST kijker een zomer lang moet wachten op de grote vragen die de zomercliffhanger oproept, krijgen de grootste fans van GTST een mazzeltje. Zij zijn namelijk van harte welkom op het grote GTST live event. Tijdens dit evenement zal de eerste aflevering van het nieuwe seizoen worden getoond op een groot scherm. Maar kunnen zij ook de voltallige cast van GTST vragen stellen of met hen op de foto gaan.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt op maandag 29 augustus uitgezonden, de echte GTST fans kunnen deze aflevering op zaterdag 27 augustus alvast bewonderen. Het evenement zal plaats vinden in de Vredenburg in Utrecht.

46 comments on “GTST start seizoen met evenement

 1. Your Article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Rattling wonderful visual appeal on this web site , I’d value it 10 10.

 2. I agree with your GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, excellent post.

 3. thank you for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us, I conceive GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden truly stands out : D.

 4. I like Your Article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Perfect just what I was searching for! .

 5. I agree with your GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, superb post.

 6. I like Your Article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Perfect just what I was looking for! .

 7. I like Your Article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Perfect just what I was searching for! .

 8. I like Your Article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Perfect just what I was looking for! .

 9. I agree with your GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, superb post.

 10. I agree with your GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, good post.

 11. I agree with your GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, superb post.

 12. I agree with your GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, superb post.

 13. Appreciate it for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 14. Thanks for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 15. thank you for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us, I think GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden genuinely stands out : D.

 16. I agree with your GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, fantastic post.

 17. I like Your Article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Perfect just what I was searching for! .

 18. I like Your Article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Perfect just what I was looking for! .

 19. Thanks for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 20. Thankyou for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 21. Thankyou for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 22. Regards for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 23. Your Article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Very good visual appeal on this web site , I’d rate it 10 10.

 24. Thankyou for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 25. I agree with your GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, great post.

 26. I like Your Article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Perfect just what I was searching for! .

 27. Appreciate it for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 28. Regards for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 29. I agree with your GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, fantastic post.

 30. Regards for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 31. Appreciate it for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 32. Appreciate it for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 33. Regards for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 34. I agree with your GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, great post.

 35. I like Your Article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden Perfect just what I was searching for! .

 36. I agree with your GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden, good post.

 37. I had been honored to receive a call from my friend as soon as he found the important guidelines shared in your site. Browsing your blog post is a real great experience. Thanks again for taking into consideration readers much like me, and I wish you the best of achievements being a professional topic.

 38. Thanks for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

 39. Thanks for sharing GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden with us keep update bro love your article about GTST start seizoen met evenement | GTST Fanclub – Alles over de soap Goede Tijden Slechte Tijden .

Geef een reactie