• 2 juni 2011
  • Redactie
  • 1

De spanning loopt weer op. Ook vandaag was de spanning in GTST weer te snijden. De verhaallijn rond de familie Bouwhuis krijgt zo een nieuw vervolg, als Anton zijn praktijk wil gaan verkopen. Dit omdat steeds meer patienten weg blijven,  na het voorval met Lucas. Maar naast heel veel spanning zal morgen de week romantisch worden afgesloten.

Morgen krijgen we het dan te zien. GTST Fanclub wist u al enkele weken geleden als eerste te melden dat Noud en Nina samen gaan trouwen (link). Een opmerkelijke verhaallijn. De twee zouden eerder dit seizoen al in het huwelijksbootje stappen. Toen werd echter Noud aangereden door Ludo, waarna hij zijn geheugen en liefde voor Nina kwijt was geraakt. Hierdoor is het nooit van een huwelijk gekomen. Inmiddels zijn de twee tortelduifjes al weer samen. in flashbacks zagen we vanavond hoe Noud steeds meer delen van zijn geheugen terug kreeg. Daarom vraagt hij morgen Nina opnieuw ten huwelijk, tijdens de grote website presentatie van Tasjesdief.

Maar GTST zou GTST niet zijn als er alleen maar goede tijden waren. Morgen zien we namelijk ook hoe Wiet verteld over het glaasje draaien. Jack is het er totaal niet mee eens en verbied het haar. Maar terwijl hij het verbied, gaan Wiet en Lorena samen glaasje draaien. Opnieuw meldt Frits van Houten zich. Dan vraagt Wiet wie haar grote liefde is, hierop wordt dan geantwoord, ‘Noud’. En dat terwijl Noud net op dat moment Nina ten huwelijk vraagt…

De complete aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden is morgen weer te zien om 20.00 uur op RTL 4.

 

 

1 comment on “GTST sluit week romantisch af

  1. jullie kunnen je site wel opdoeken met die nep info over frits. Het boegbeeld van schaamte! Ik zal voortaan geen gebruik meer maken van jullie site!

Geef een reactie