Binnenkort verschijnt het 2e GTST Magazine van GTSTfanclub.nl. Het tweede magazine krijgt een bijzonder thema, verdwenen gezichten. De afgelopen 20 jaar heeft GTST heel wat grote namen gehad, Katja Schuurman, Georgina Verbaan, Reinout Oerlemans, Teun Kuilboer en Johnny de Mol zijn daar enkele van.

In het 2e magazine besteden we dan ook aandacht aan deze grootheden. Er wordt een top 10 opgesteld van de meest gemiste personages uit GTST.

Daarnaast gaan we kijken wat de acteurs achter deze meest gemiste personages nu doen. Wie in die top 10 staan bepalen jullie, in ons eigen GTST forum is een speciaal topic geopend. Iedereen kan daar op reageren, klik hier om te reageren!

Verder zal er in het magazine een speciale column komen van de winnares van De GNK Vandaag, en enkele leuke nieuwtjes en weetjes!

Geef een reactie