• 6 juni 2011
 • Redactie
 • 9

De lancering van de nieuwe website van de GTST Fanclub heeft de GTST fansite veel goed gedaan. Inmiddels zijn de bezoekersaantallen opgelopen naar 3000 unieke bezoekers per dag. Naast de nieuwe website GTST Fanclub is er ook een GTST forum geopend. Om het gebruik hiervan een extra boost te geven zijn hier wat flinke aanpassingen in doorgevoerd.

Voorheen moest iedereen zich aanmelden om deel te kunnen nemen aan het forum. Om de gebruikers nu eerst kennis te laten maken is er voor besloten dat ook gasten kunnen reageren, topics kunnen maken en kunnen stemmen op polls e.d. Hiermee wil de redactie het forum toegankelijker maken voor de bezoekers.

Het forum is te bezoeken via https://www.gtstfanclub.nl/forum. Dus neem er eens een kijkje en discuseer mee over uw favoriete soap Goede Tijden Slechte Tijden.

9 comments on “GTST forum openbaar voor iedereen

 1. ik heb gehoord dat die loser jack ontslagen is !!!!!!!

  eindelijk ….. gast is een echte hufter is het dagelijkse leven !!!!

  hij doet zich voor als een heer ………..maar is een echte klaploper wie alleen maar met bekende vrouwen wil omgaan om zich zelf meer in de schijnwerpers te zetten LOSER LOSER LOSER

 2. Ik kijk nu gtst maar deze uitzending 29-06-2012 slaat nergens op. Dit is geen GTST meer maar alleen reclame maken voor wicked? Zonde!
  Als ik sprookjes verhalen wil zien ga ik er zelf wel heen maar verwacht dit niet in een soap.

 3. Lieve GTST fans!
  Voor mijn opleiding op de Hogeschool van Amsterdam doe ik onderzoek naar GTST en ga ik ‘fictief’ een applicatie ontwerpen. Zouden jullie voor mij deze enquête willen invullen? Het duurt maar 1 minuutje en jullie kunnen mij daar ontzettend mee helpen!

  http://www.thesistools.com/web/?id=370085

  Groetjes Lisette

Geef een reactie