Terwijl de zomercliffhanger pas op 8 juli wordt uitgezonden, verschenen toch al de eerste recensies op de grote zomercliffhanger van GTST op Twitter. De gehele cast en crew van de soap Goede Tijden Slechte Tijden, heeft namelijk alvast een voorproefje gekregen. Zij hebben de grote zomercliffhanger, maar ook de vervolgafleveringen al mogen bekijken.

Ferry Doedens, bekend als Lucas Sanders in GTST, reageerde als eerste op Twitter:”Zomercliff is mooi geworden! Kippenvel en trots. Het is ook heel grappig, ook al is het best heftig. Onderling moesten we lachen.” Ruud Feltkamp, bekend als Noud Alberts in GTST, heeft een grote hoofdrol binnen de grote zomercliffhanger. Via Twitter liet hij weten:”Net de zomercliff en de afleveringen erna gekeken met de cast en crew. Oprecht de beste tot nu toe! Wat is ie ontzettend spannend en mooi!”.

Maar ook Marly van der Velden, bekend als Nina Sanders was onder de indruk en noemde het een ‘vette’ cliff. En terwijl Raynor Arkenbout, Edwin Bouwhuis in de serie kreeg er een brok van in zijn keel.

Voor de kijkers van GTST is het nog even afwachten tot 8 juli. Dan wordt de uitzending pas uitgezonden op tv.

5 comments on “GTST enthousiast over zomercliffhanger

  1. Wie weet wie Nina heeft dood geschoten ?
    Het blijkt toch niet Wiet te zijn geweest !
    En op welke site is dat te lezen ?

  2. Hee Allemaal, In de shortie lijkt het erop dat Janine(Caroline de Bruijn) wordt dood geschoten. Omdat zei voor Nina (Marly van de Velde) springt.

Geef een reactie