Op 19 mei 2011 was het voor het eerst te lezen op de GTST Fanclub. Op deze dag werd de zomercliffhanger van GTST opgenomen. Nadat er eerder al strandopnames zijn gemaakt, werden op 19 mei de opnames opgenomen van het grote feest.

Rond deze opnamens meldde wij op 19 mei:”Alles duidt erop dat de acteurs vandaag in een feeststemming waren. Robin Martens twitterde zelfs dat het werken vandaag een feest was. Ook de foto van Lieke van Lexmond en Everon Jackson Hooi, die vanmiddag tijdens de opnames gemaakt is, toont beide acteurs in pak in de club Dansatoria. Verder was het heel opmerkelijk dat heel de cast aanwezig was tijdens de opnames. We hebben niet veel eerder kunnen zien dat de zomercliffhanger alle personages bevatte. Alles duidt dus op een grootse bruiloft.”

Ruim een week later lekte via de GTST Fanclub uit dat het inderdaad om een grote bruiloft ging. Op 25 mei 2011 meldde wij:”Er werd op het internet al veel van gespeculeerd, maar de GTST Fanclub kan u exclusief als eerste melden dat Noud en Nina met elkaar in het huwelijksbootje gaan stappen. De GTST Fanclub heeft via een zeer betrouwbare bron, één van de Nederlandse tv gidsen, de exclusieve spoilers in handen gekregen van de eerste weken van juni.”

Inmiddels is vandaag de eerste foto van de zomercliffhangerfoto verschenen. Hierin zien we bijna de gehele cast in shock op de grond liggen. Het ziet er naar uit dat ze ondergedoken zitten. Echter ontbreken er toch wat personages op de foto. Hierdoor lijkt alles er op te wijzen dat Wiet achter de aanslag zit.

Geef een reactie