Groot nieuws rond GTST. Vandaag is de eerste foto van de zomercliffhanger verschenen. Op de foto zien we veel ellende voor het altaar. Eerder wisten wij u al als eerste te melden dat de zomercliffhanger zou draaien rond de trouwerij van Noud en Nina. Vandaag blijkt dit inderdaad het geval. De bruiloft van Nina en Noud verloopt echter niet geheel vlekkeloos.

Volgens velen zou dit seizoen van GTST afgesloten worden met een schietpartij. Echter is dit niet bevestigd. Zou ook opmerkelijk zijn, aangezien dit al eens eerder is voorgekomen tijdens de zomercliffhanger. Ook is het niet bekend hoe de verhaallijn zal lopen. Zo wordt er gespeculeerd dat Wiet achter de aanslag zou zitten. Maar ook dit is ook niet bevestigt. Het zou ook kunnen zijn dat Frederik wraak wil plegen op Maxime, en daar deze plechtigheid voor uitkiest. Ondanks dat de zomercliffhangerfoto is verschenen blijft het dus speculeren. Speculeer ook mee over de zomercliffhanger in ons forum.

Wel wordt duidelijk dat Ludo en Janine toch aanwezig zijn op de bruiloft van hun prinses! Zij zijn namelijk ook zichtbaar op de foto.

Hieronder kunt u de foto bekijken.

51 comments on “Exclusief: Ellende voor het altaar in GTST

 1. hopelijk loopt het alsnog goed af met met noud en nina maar dat zullen we zaterdag 27 augustus pas zien bij gtst live xxxjes claudia hoekstra

 2. We kunnen dus in iedergeval wel zien dat Ludo op de bruiloft is. Neen dat is niet Stefano die de hand op de rug heeft van Ludo, volgens mij is dat Jack en daar tussen in zit Lucas.

 3. Als ik zo op die foto kijk weet ik bijna zeker dat nina daar moet liggen tussen noud en ludo in. Maar ook zie je een arm van ludo op de arm van Noud, dus misschien dat ook Noud iets heeft. Aanstichter zal Wiet wel zijn, aangezien zij momenteel ontspoort en je merkt dat ze naar iets toewerken in de serie.

 4. Wiet zal wel zo bezeten zijn door haar Geest dat zij probeert om het huwelijk te dwarsbomen, dat lijkt mij het meest logische, aangezien Wiet gisteren in de aflevering zo kwaadaardig keek op het einde.

  1. dat is noud toch niet? volgesmy houd ludo zn hand op noud… maar ik heb geen idee wie dat bij bing & janine is…

 5. ik denk dat wiet nina heeft neer geschoten en dat noud nina probeert te helpen. ook super leuk dat ludo op de bruiloft is!
  ik hoop dat noud ziet dat het wiet was en dat wiet voor altijd word opgesloten en dat nina en noud lang en gelukkig zullen verder leven 🙂

 6. ik denk dat Charlie dood gaat… omdat zij uit de serie gaat…. en Nick zit naast Lucas en houd zijn hand op de rug van Ludo….
  en ik denk dat Wiet dit op haar geweten heeft xD

 7. charlie gaat niet dood, ze gaat wel uit de serie maar das pas begin van het nieuwe jaar duurt nog ff dus, heel wazig allemaal dit.Kan nu al niet wachten om het te zien.hahahaha

 8. ik denk dat ze missch wel tanya raakt en dat die nu niet meer kan vertellen waar jef zig schuil houdt…en nick zal idd ook wel n knal krijgen maar de rest ging toch niet uit gtst? of wel

 9. Naast Lucas zit Nick.
  In de Gele jurk op de grond dat is Janine.
  En dat weet ik zeker.
  Je kan dat namelijk controleren door het promo filmpje van de slot aflevering te bekijken op de ander gtst site.
  Daar staat een filmpje op wat er volgende week gaat gebeuren zo kan je zien dat Janine een gele jurk aan heeft.
  Er staat in ieder geval iets te gebeuren met Lucas,Danny en jack en Maxime die gaan er een tijdje uit..

 10. Ik vind het geen gek idee dat Frederik achter de aanslag zou zitten. Daarmee neemt hij wraak op zowel Ludo als Maxime. Het ligt voor de hand dat het Wiet is, maar misschien is dat wel om ons op het verkeerde been te zetten? Ze is het ongetwijfeld van plan, maar misschien is iemand anders haar voor…. Het blijft spannend, niet alleen tot vrijdag, maar vooral de hele zomer….

 11. hebben jullie al nagedacht dat het ook wel is jeff kan zijn die schiet. misschien komt die wle terug en heeft hij het voorzien op tanya/tineke. wie weet ? weer een discussie erbij

 12. Janine is dat niet bij bing, Janine is geraakt omdat ze Nina wilde redden van een kogel,.
  ‘net shortie gekeken”…..
  Ze zal wel niet doodgaan want het si niet aangekondigd dat ze eruit ging Xd

  X-jes aan GTST

 13. Ja Janine is geraakt en Charlie ook maar waar is Jef naar toe gegaan
  En trouwens wiet heeft het pistool van Jack uit het kluisje weg gehaald
  Wiet heeft Charlie en Janine neergeschoten Nina stond ergens anders
  Met Haar man ik hoop zo dat wiet in de inrichting gaat bij de gekke huis

  Gr. Kim Oostdijk

 14. Ik heb hem toevallig al gezien vanochtend op RTL Lounge…. Maar hij is wel spannend… Ik had op een uur ggtst gehoopt maar helaas…:(
  Echt irri dat we nu weer tot september moeten wachten om het vervolg te zien…Grrrr..

 15. @Nienke, dat zou best kunnen alleen volgens mij stond die tanja, achter het buffet, en je ziet haar niet rond Nina/Janine/Naud lopen dus lijkt me schuchter.

 16. janine is geraakt in haar pols door wiet.
  nina ligt op de grond omdat ze gestruikeld is en noud zit er bij om haar te beschermen.
  janine staat niet op de foto want die ligt meer naar rechts daarom kijkt ludo ook zo raar daar naar toe.

  p.s ik heb zooooooo!! zin in volgend seizoen!!!!!!!!!!!!!:P (L)

Geef een reactie