Let op: dit bericht kunnen zeer belangrijke spoilers bevatten. GTST loopt richting het einde van het seizoen. Exclusief kunnen wij u melden hoe dit echter zal gebeuren. Want als Noud en Nina dan eindelijk gaan trouwen, gaat het fout. Nina komt om van de huwelijksstress. Ze is bang dat kleine details haar grote dag zullen verpesten. Echter weet zij nog niet dat Wiet het grootste gevaar vormt.

Wiet laat iedereen geloven dat ze zich heeft neergelegd bij het huwelijk van haar grote liefde Noud. Maar niets is minder waar. Stiekem beraamt ze een plan om van haar rivale Nina Sanders af te komen. Echter zal haar plan grote gevolgen hebben voor alle bewoners van Meerdijk! De bruiloft escaleert enorm!

Maar richting het einde van het seizoen loopt de spanning rond Jef ook steeds meer op. De hulp van Jack wordt ingeroepen. Lorena krijgt een dossier van Tanya in handen, hieruit blijkt dat ze nog veel meer op haar kerfstok heeft. Kan zij gaan vertellen waar Jef is?

Maar ook Maxime krijgt de schrik van haar leven als Nick plotseling terug blijkt te zijn in Meerdijk. Maar Nick beweert te zijn veranderd. Hij heeft geen haatgevoelens en rede meer om wraak te nemen. Maar Maxime gelooft hem niet. Ook Charlie kan de terugkomst van de vader van Valentijn maar geen plaats geven. Net nu zij met Rik is, wordt hun vertrouwen opnieuw op de proef gesteld.

Is Nick echt veranderd? Of beraamt hij zich op wraak? En wat gebeurd er rond de bruiloft? We zullen het zien in de laatste weken van dit seizoen in Goede Tijden Slechte Tijden!

1 comment on “Exclusief: ALLES rond de zomercliffhanger GTST

Geef een reactie