• 14 juni 2011
  • Redactie
  • 2

De kredietcrisis heeft de afgelopen jaren flink toegeslagen, zo ook bij GTST acteur Bas Muijs. Hij probeert zijn appartement in Voorburg al drie jaar te verkopen. Maar nog steeds zonder enkel succes. Het huis staat nog steeds te koop en lijkt op één van de slachtoffers van de kredietcrisis.

Precies rond de aftrap van de kredietcrisis, inmiddels alweer zo’n 3 jaar geleden, zette Bas Muijs zijn huis te koop. Op 31 oktober 2008 ging zijn huis te koop voor de schappelijke prijs van 215.000 euro. Toen in mei 2009 bleek dat er geen animo was, verlaagde hij zijn prijs naar 205.000 euro, om vervolgens de prijs toch weer terug te brengen op 215.000 euro.

Een opmerkelijke zet. Binnen de huizenmarkt komt het zelden (tot nooit) voor dat een huis in prijs stijgt. Maar Bas Muijs reageert hier heel nuchter op:”Ik wil het gewoon tegen deze prijs verkopen. Het appartement zit me niet in de weg. Het hangt zeker niet als een molensteen om mijn nek. Ik heb daarom geduld.”

Inmiddels woont Bas Muijs al in zijn andere huis. Een luxe huis in Den Haag waar hij 527.500 euro voor betaald heeft. Maar nu het oude appartement, waar hij vanaf juli 2001 in woonachtig is geweest, nog steeds te koop zijn, heeft hij dus dubbele vaste lasten.

2 comments on “Crisis laat Bas Muijs niet los

Geef een reactie