• 2 juni 2011
  • Redactie
  • 1

Nog een paar weken geduld en dan zien we Nick Sanders weer terug in GTST. Ruud de Wild maakte gisteren in zijn show op Radio 538 bekend dat de acteur Christophe Haddad opnieuw in zijn rol kruipt. Na een afwezigheid van anderhalf jaar komt de gehate en geliefde inwoner van Meerdijk weer terug.

In het programma RTL Boulevard gaf Christophe een exclusief interview over zijn aanstaande comeback. De Vlaamse acteur liet weten aan presentator dat hij geen spijt heeft van zijn exit in Nederlands langstlopende soap. “Ik wilde weer studeren. Ik ben naar New York vertrokken en daar mijn studie afgerond. Toen naar Los Angeles vertrokken, daar verder gestudeerd en nog een jaar op de Belgische televisie gewerkt. Ook heb ik in een Engelstalige film gespeeld in India, waar ik nog niet veel over kan vertellen”, zo liet hij weten in een interview.

Echter is er nog niets bekend over de tijd dat het karakter Nick weer terug is in GTST. Ruud de Wild zei gisteren dat het ging om een tijdelijke comeback. Christophe Haddad zegt er zelf over:”Een tijdje”. Verder gaat hij hier niet op in. Wel gaf hij aan dat hij terugkomt naar Meerdijk om zijn rol af te sluiten, hieruit kunnen we opmaken dat het om een tijdelijke comeback gaat. “Ze belden mij en ik had zoiets van: ja, ik ben nog niet klaar met die rol. Nick is destijds in een gesticht gegaan, dus daar kun je alle kanten mee op. Ik ben er een tijdje. Hoe lang, mag ik niet zeggen.”, zo liet hij weten aan de radiozender.

Inmiddels is Christophe Haddad al weer enkele weken werkzaam op de set van GTST. Zijn terugkomst voelde als een thuiskomst, zo zei hij hierover:”Toen ik begon met de opnames, was het weer net als gisteren. Het is een familie waar je thuiskomt vol lieve mensen en vertrouwde acteurs. Vooral met Lieke heb ik altijd veel contact gehouden.”

De spanning zal weer enorm oplopen in GTST. Zo staat op de officiële GTST website het volgende vermeld:”Vlak voor de spannende cliffhanger van seizoen 21, komt hij opnieuw oog in oog te staan met de slinkse Maxime. Hiernaast wordt Nick herenigd met zijn ex-geliefde Charlie en hun zoon Valentijn. Het belooft een warm weerzien te worden. Het moge duidelijk zijn: De terugkomst van Nick Sanders levert weer een flinke portie goede, maar óók slechte tijden op.”

1 comment on “Christophe Haddad over zijn GTST comeback

Geef een reactie