• 28 juni 2011
  • Redactie
  • 5

Ludo Sanders kenmerkt zich in GTST als de meedogenloze zakenman. Hij deinst voor niemand terug, heeft heel wat verdwijningen en doden op zijn naam staan. Niemand moet aan hem of aan zijn directe omgeving komen, want dan rekent hij persoonlijk met ze af. Ludo Sanders, één van de beste personages uit GTST. Vanavond kunnen we opnieuw genieten van een typische Ludo actie in een confrontatie met Frederik.

De speculaties rond de mogelijke verkrachting van Maxime lopen steeds verder op. Ludo krijgt steeds meer wantrouwen, dat uiteindelijk uitloopt in een grote confrontatie. Ludo vraagt Frederik of hij zijn zus verkracht heeft. Uiteraard ontkent Ludo, maar dan roept hij Frederik terug. Hij pakt een pistool uit zijn lade, maar laat de opslag in zijn lade liggen. Dan vraagt hij het nogmaals, maar wil hij nu een eerlijk antwoord. Terwijl Frederik het pistool op zijn bureau ziet liggen.

Gaat Frederik nu de verkrachting aan zijn zus toegeven of niet? De spanning is enorm in de laatste twee weken van GTST. Het is lang geleden dat we Ludo weer in actie hebben gezien als badguy. Één van de laatste keren was in oktober, toen GTST haar 20-jarig jubileum vierde en Ludo zijn eigen zus neerschoot… Hoe het afloopt zullen we donderdag zien in Goede Tijden Slechte Tijden.

5 comments on “‘Badguy’ Ludo weer in actie in GTST!

  1. Ludo moet weer vrienden worden met maxime dat is veel leuker!!! Dat geharrewar tussen die 2 is niet leuk meer! En als ze samen staan komt er weer echte actie

  2. Deze keer vind ik Ludo geen Badguy, hij heeft groot gelijk. Hij komt voor z’n zus op en dat vind ik toch wel aandoenlijk om te zien.

    Ook hoe hij tegen Nina sprak.

    Eerlijk gezegd zag ik gisteren avond de “goede” kant van Ludo.

Geef een reactie