Babette van Veen wil terug in GTST!

Oud GTST actrice Babette van Veen wil weer terug in GTST. Dat liet de actrice vandaag weten aan dagblad De Telegraaf.Eerder liet van Veen al in het AD doorschemeren een terugkeer wel te zien zitten.

‘Ik wil dolgraag weer acteren en dan het liefst voor televisie. Omdat de opnametijden daarbij zo aangenaam zijn. Nu ik niet meer samen ben met Bas Westerweel wil ik er regelmatig zijn voor onze zonen. En dan wordt het kunnen plannen van een baan belangrijk. Ik zou heel graag met de makers willen gaan praten’, zegt de actrice in de Telegraaf.

‘Ik zou heel graag met de makers willen gaan praten.’ aldus Babetten. Babette van Veen verwierf landelijke bekendheid door de rol van Linda Dekker, samen met Katja Schuurman en de helaas overleden Guusje Nederhorst, het trio Linda, Roos en Jessica. De 3 dames scoorde hit na hit, Ademnood wordt tot de dag van vandaag luidkeels meegezongen.

Mocht Babette daadwerkelijk terug keren, keert er een groot GTST icoon terug in de serie. De Telegraaf zegt met een knipoog in het artikel dat ook Katja Schuurman kan worden benaderd, zij is immers weg bij NET5.

 

4 reacties

  1. Jaa. ze moet terug. Misschien komt ze wel na de cliffhanger :D. Ik hoop het! <3

  2. harde cash nodig? kijk dan eens op Onze geweldige website over snel geld ontvangen

  3. Geld nodig? kijk dan eens op waardevolle lening internetpagina

  4. effectief je wegenbelasting berekenen. Het is net alsof je op vakantie bent! twijfel dus niet hierover

Geef een reactie