• 26 mei 2011
  • Redactie
  • 15

Het zijn spannende tijden in Neerlands populairste soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Er wordt inmiddels toegewerkt naar de cliffhanger van dit seizoen. De vraag waar twitterend Nederland zich op dit moment mee bezighoudt is: Waar is Jef?

Bartho Braat verliet enkele weken geleden zijn vertrouwde GTST voor een rol in het theater. Daar staat Bartho avond aan avond op de planken, GTST moet het even zonder hem doen. Mary-Lou van Steenis verscheen ten tonele en nam Bartho’s alter-ego Jef Alberts mee op reis.

Steenis alter-ego verscheen afgelopen week weer in Meerdijk. Tanya doet zich echter voor als een ander, Tieneke. Tienke staat inmiddels in de keuken en gedraagt zich vreemd. Het spanningspunt werd bereikt toen Tanya het paspoort van van Jef verbrandde. Wat verwacht jij dat er gaat gebeuren? Praat mee in ons forum!

15 comments on “Waar is Jef?

  1. Ik denk dat iemand Jef vind als hij argens gevangen zit en die red Jef dan en die Tanja die gaat dan vluchten Ofzo??

  2. Jan en Nadja hebben gelijk. Ik heb gelezen dat Jef opgepakt is door de politie en een paar maand in de gevangenis moet blijven zitten. Rond Oktober komt hij weer terug in Gtst!!

  3. ik denk dat hij in de gevangenis zit omdat hij gestolen heeft, en hij niet meer terug kan, want Tanja heeft zijn paspoort. Hij moet daarblijven. En dat Jack er maar wat aan gaat doen.

  4. laura speurt stiekem in de tas van tineke, vind haar paspoort en achterhaalt wie ze is, als ze het wil vertellen aan mensen denkt iedereen dat laura gek is, door alle stress van het huwelijk en sil, ze willen haar in terapie hebben, tineke komt met hetzelfde rusthuis gedoe als waar nick zit. Nick bied aan laura te helpen in ruil voor zn vrijheid, dit lukt, nick verraad maxime en lorena, en laura volgt tineke een paar dagen, en gaat naar jack met haar gegevens(die ze gestolen heeft) dan staat opeens tineke voor haar met een pistool

  5. jeff is niet vermoord want hij komt wel weer terug … ik denk ook dat hij gevangen zit ergenss. ik denk door dat er misschien drugs in zijn koffer is gestopt en dat ze hem daar gevangen houden ..

  6. Its not true that by definition cars cannot fly. Othwerwise it would not be theoretically possible. The idea of a flying car makes sense, and is not at all like a square circle. So your reply simply fails.

  7. @ Clark:Forget the score? What about respect for the person who took the trouble to write it down? How would you feel if you were a composer and someone deliberately altered what you wrote because their ego is bigger than

Geef een reactie