• 13 mei 2011
  • Redactie
  • 0

Volgende week zal GTST weer wat leuke ontwikkelingen maken. De liefde speelt opnieuw een hoofdrol voor de inwoners van Meerdijk. In Goede Tijden Slechte Tijden loopt de relatie van Lucas en Edwin verder uit elkaar, terwijl Anton het met lede ogen toe ziet.

Maar ook de verhaallijn rondom Rosa loopt verder op. Jack zet haar namelijk onder druk om te horen wie Lorena’s vader is. Daarbij verleidt de liefde tussen Rikki en Sjoerd tot een stout plan, en komt de vakantie van de jongeren steeds dichterbij.

Maandag 16 mei
Charlie raakt in paniek na een eis van Danny. Rikki heeft een verrassend (en stout) plan voor Sjoerd. Edwin vindt dat Lucas anders tegen Anton moet doen en verbindt daar consequenties aan.

Dinsdag 17 mei
Danny vindt het moeilijk dat Bing en Sjors weer samen zijn. Charlie wil verhuizen. Jack zet Rosa onder druk en krijgt te horen wie Lorena’s vader is. Dit stelt hem voor een lastige keuze. Maxime hoort Frederik uit over haar verleden en probeert zijn avances te weerstaan.

Woensdag 18 mei
Anton ziet het verdriet van zijn zoon en probeert daar wat aan te doen. Bing doet Sjors een sympathiek voorstel omtrent Lana. Lorena en Rosa komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Frederik maakt (weer) iemand ongelukkig.

Donderdag 19 mei
Danny doet een toenaderingspoging tot Rik. Charlie probeert erachter te komen wat de toekomst haar kan brengen. Bianca is blij met Anton als hij voor het geluk van zijn gezin vecht. Wiet heeft enthousiaste plannen voor het groepsuitje, maar die vallen verkeerd bij Nina.

Vrijdag 20 mei
De jongeren arriveren op hun vakantieadres. Rikki draait verliefd om Sjoerd heen. Wiet probeert haar draai te vinden. En rond het kampvuur komen de horrorverhalen als vanzelf. Maxime kan niet geloven wat ze over haar vader hoort, totdat ze bewijs in handen krijgt.

 

Geef een reactie