Maandag 30 mei
Rik loopt een verleidelijke vrouw tegen het lijf. Lorena wil met een DNA-test bewijzen dat Frederik haar vader is. Maxime doet een schokkende ontdekking en zoekt een ‘partner in crime’. Lucas denkt dat Wiet aan het doordraaien is.

Dinsdag 31 mei
Tineke ontdekt dat Charlie Rik terug wil, maar weet dat Rik nu een andere vrouw mee naar huis heeft. Ludo wil een veilinghuis kopen, vooral als hij hoort wie zijn grootste concurrent is. Janine merkt dat Rosa overstuur raakt van Frederik. Jack is furieus en stapt op Lorena’s vader af

Woensdag 1 juni
Laura doet een ontdekking over ‘Tineke’. Charlie wil weten of Rik haar kan vergeven. Sjors maakt een ongelukkige smakker op een gênant moment. Anton kan het niet meer aan dat er patiënten uit zijn praktijk weglopen. Rikki en Sjoerd kunnen maar amper van elkaar afblijven.

Donderdag 2 juni
Anton heeft een ingrijpende mededeling voor het hele gezin. Rikki is verbijsterd als ze hoort wat Charlie en Rik haar te vertellen hebben. Nina strest vanwege de perspresentatie van haar nieuwe webwinkel. Laura ontdekt dat mensen soms wèl te vertrouwen zijn. Met Noud gebeurt er iets groots.

Vrijdag 3 juni
Lorena belaagt Frederik en doet hem fysiek pijn. Janine heeft verdriet als ze uit de krant moet vernemen dat Nina haar nieuwe website lanceert. Wiet doet Jack een gevoelige bekentenis. Frederik komt bij Ludo met een interessant voorstel.

5 comments on “TV Gids | 30 mei t/m 3 juni

  1. Lucas denkt dat Wiet aan het doordraaien is.

    Ik denk dat de geest van Frits van Houten in het lichaam van Wiet treed…..

  2. Wil iemand me aub op de hoogte houden, ik kan voor lange tijd geen GTST volgen, en dit vind ik egt verschrikkelijk!:p Dankjewel!

Geef een reactie