De spanning blijft maar heftiger worden. Frederik doet heel wat stof opwaaien in Meerdijk, de vete tussen Maxime en Ludo wordt steeds heftiger en Jef wordt gemist. Waar is Jef als ze hem nodig hebben? De relatie tussen Rik en Charlie wordt steeds zwakker. Lees gauw wat de inwoners van Meerdijk de komende weken te wachten staat.

Onrust door Frederik
Maxime ergert zich aan Ludo’s arrogantie en ziet niet dat het verleden hem diep raakt. Jack hoort van wraakplannen en probeert die te beteugelen. Tussen Ludo en Maxime speelt zich een voorzichtige toenadering plaats. Om dit te vieren, nodigt ze zichzelf uit bij Frederik. Daar gaat het mis. Maxime voelt zich misselijk, misbruikt en alleen. Ze krijgt de schrik van haar leven als Frederik plotseling in de kamer staat. Maxime doet een schokkende ontdekking en zoekt een partner in crime.

Lorena heeft iets te bewijzen en zoekt uit hoe een DNA-test werkt. Ze wil met een DNA-test bewijzen dat Frederik haar vader is. Ludo wil een veilinghuis kopen, vooral als hij hoort wie de grootste concurrent is. Rosa raakt overstuur van Frederik. Lorena belaagt Frederik en doet hem pijn. Frederik komt bij Ludo met een interessant voorstel.

Anton’s praktijk
Anton trekt het niet meer dat er patiënten uit zijn praktijk weglopen. Hij heeft een ingrijpende mededeling voor het hele gezin.

Gemis van Jef
Rik en Bing verwensen Jef (die maar niets van zich laat horen) als er acuut een kok nodig is in de Koning. Een bekend gezicht zorgt voor de oplossing. Bing wil dat Jack uitzoekt waar Jef is.

Relatie van Charlie en Rik
Charlie verlangt naar een stabiele relatie en wordt door Bianca op een idee gebracht. Rik kan Charlie er niet van overtuigen dat haar plan zinloos is en moet er dus aan mee doen. Rik loopt een verleidelijke vrouw tegen het lijf. Charlie wil Rik terug, maar Tineke weet dat Rik een andere vrouw mee naar huis heeft genomen. Laura doet een ontdekking over Tineke. Charlie wil weten of Rik haar kan vergeven. Rikki is verbijsterd als ze hoort wat Charlie en Rik haar te vertellen hebben.

De vakantie van de jongeren
Noud is geschokt als hij Nina tekeer hoort gaan tegen Wiet. Rikki heeft het even moeilijk met Sjoerd. In het vakantiehuisje gaan de jongeren glaasje draaien. Alles is leuk en lachen, totdat zich een bekende meldt. Wiet wil nog eens glaasje draaien en vraagt hulp aan Sjoerd. De uitkomst is verbijsterend. Lucas denkt dat Wiet doordraait. Nina is op van de zenuwen vanwege de perspresentatie van de nieuwe webwinkel. Janine is verdrietig als ze uit de krant moet vernemen dat Nina haar nieuwe website lanceert. Wiet bekent iets aan Jack.

En Sjors maakt een ongelukkige smak op een gênant moment. Dit en meer vanaf eind mei in GTST.

 

Geef een reactie