• 24 mei 2011
  • Redactie
  • 5

Vanavond loopt onverwachts de spanning hoog op in GTST. Er ontstaat een groot mysterie rond de verdwijning van Jef. Jef vertrok enkele weken uit Meerdijk om samen met zijn nieuwe liefde een wereldreis te gaan maken. Maar dit is anders gelopen dan verwacht.

In de Koning zitten ze met hun handen in het haar. Jef zou allang terug gekomen moeten zijn, maar blijft maar weg. Toch hebben ze in de Koning dringend een kok nodig, dan biedt zich een vrouw aan. Maar dan is iedereen verbaast, Tanya, de grote liefde van Jef, biedt zich aan om te koken in de Koning. De geruchten gaan meteen de ronde in Meerdijk. Laura is bezorgt, ze wil graag weten waar Jef is. Tanya staat ondertussen in de keuken en hoort de geruchten aan. Vervolgens pakt ze een paspoort en geeft het een kus. Ze zegt tegen het paspoort dat ze van hem houdt en het haar spijt, waarna ze het paspoort in brand steekt… Dan zien we tot onze grote schrik dat het het paspoort van Jef Alberts is!

Bartho Braat, Jef Alberts in GTST, heeft GTST tijdelijk verlaten in verband met zijn rol in het toneelstuk La Cage aux Folles. Voor een paar maanden heeft hij de soap verlaten. Naar verwachting zal hij in september weer te zien zijn in Goede Tijden Slechte Tijden. Tot die tijd zullen we dus met de grote vraag blijven zitten waar Jef is en waarom Tanya al wel terug is!

5 comments on “Spanning rond verdwenen Jef

  1. het word straks nog erger als mark van eeuwen en marjolein keuning er 3 maanden uit moeten vanwege de flexwet van marjolein weten we niet zeker of ze terugkomt want ze zei ooit dat ze de rol van maxime niet te lang wou vertolken

  2. Het klopt niet helemaal wat hier staat….
    Niemand is ‘verbaast’ dat tanya zich aanmeld als kok. Ze weten helemaal niet dat zij de van Jef is. Tanya stelde zich namelijk in de uitzending van gister (23-05) voor als Tineke! En niemand heeft de tanya van Jef ooit ontmoet.
    Hier wordt een beetje de verkeerde suggestie gewekt, naar mijn idee. Jammer!

Geef een reactie