• 15 mei 2011
  • Redactie
  • 0

Op vrijdag 8 juli kan Nederland gaan genieten van de zinderende zomercliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden. In aanloop naar de 21e cliffhanger zal de spanning behoorlijk gaan oplopen. Wij kunnen u melden dat de cliffhanger aanstaande donderdag opgenomen zal worden.

Het is nog onbekend waar de cliffhanger opgenomen zal worden. Ook is nog niet bekend welke acteurs een rol hebben in de laatste aflevering van het seizoen. Ook hoe de cliffhanger en inhoudelijk uit gaat zien is nog gissen. Wel betekent dit dat wij er donderdag boven op zullen zitten. We zullen groot onderzoek doen om te kijken waar de opnames zijn, om jullie daar als eerste van te kunnen berichten.

De schrijver van de soap, Kennard Bos, liet al eerder weten dat de cliffhanger besproken en extra schokkend beloofd te worden. “De cliffhanger bevat de nodige spanning en ook voor niet iedereen aangename verassingen.”, aldus de schrijver. Waarschijnlijk wordt er vanaf donderdag meer bekend, doordat de acteurs twitteren of omstanders getuige zijn van de buitenopnames van GTST. Wij roepen u dan ook op, als u donderdag iets ziet. Neem contact op met de redactie via redactie@gtstfanclub.nl.

RTL heeft bekend gemaakt tussen eind mei en half juni meer details prijs te geven rond de zomercliffhanger die op 8 juli wordt uitgezonden. Over de cliffhanger is niet veel bekend, maar wel over de laatste weken voor de cliffhanger. Zo blijkt uit eerdere berichtgevingen dat de spanning nog hard gaat oplopen richting de zomercliffhanger.

Zo zien we dit seizoen nog heftige scenes met Gigi Ravelli, Lorena Gonzalez in GTST, en Jette van der Meij, Laura Selmhorst in GTST. Deze opnames zijn opgenomen op een groot landgoed. Daarbij kunnen de kijkers van GTST ook nog gaan genieten van een huwelijk in GTST. Zo zijn er al sprookjesachtige opnames geweest op het strand van IJmuiden. Hier zullen onder andere Nina, Lucas, Edwin en Charlie een rol in spelen. De verwachting is dat deze aflevering enkele weken voor de cliffhanger uitgezonden zal worden.

 

Geef een reactie