Vandaag is een hele belangrijke en spannende dag voor de cast van Goede Tijden Slechte Tijden. Vandaag wordt namelijk de belangrijkste uitzending van het seizoen opgenomen, de grote zomercliffhanger van 2011!

Op Twitter laten de GTST acteurs merken dat ze al behoorlijk gespannen zijn voor vandaag. Hieruit blijkt dus ook al een beetje welke acteurs een rol zullen hebben in de laatste zinderende aflevering van dit seizoen.

De jongeren krijgen zo een rol in de zomercliffhanger. Zo liet Ferry Doedens op Twitter weten:”Spannende dag vandaag… — Zeker spannend ;)” Maar ook de schrijver van de soap, Kennard Bos liet via Twitter weten nerveus te zijn voor deze spannende dag. Marly van der Velden, Guido Spek, Pip Pellens, Robin Martens en Ruud Feltkamp zijn ook gespannen voor vandaag. De jongeren van GTST zullen we dus tegen komen in de laatste aflevering van het seizoen. Ruud Feltkamp liet weten een zware dag te hebben en lang op de set te moeten staan. Van 8 tot 6, dat zou kunnen betekenen dat hij een grote rol krijgt in de cliffhanger.

 

2 comments on “Spannende dag voor GTST

  1. ik denk dat het zal gaan tussen nina en wiet dat die ruzie krijgen en dodelijk verloop heeft of erg ongeval of zo. en dan denk ik dat wiet de pineut is want andere 2 net pas in ziekenhuis geweest

Geef een reactie